Home » Blog » Bitbroke trader

Bitbroke trader

Gepubliceerd op 5 april 2021 om 23:44

Inmiddels ben ik in de crypto currency gedoken en heb ik het allemaal eens een tijdje gevolgd.
Een goede twee maanden geleden steeg de beurs van de crypto currency enorm. Mijn robot bij bitbroke trader had heel veel aankopen gedaan in de stijgende lijn.
Om die reden heeft mijn robot een hele tijd stil gestaan. 

Bij bitbroke trader stel je zelf je traders in en ik had even al mijn traders gezet dat ze even geen aankopen mochten doen. Alle aankopen stonden 20% of meer in de min en het is en blijft crypto en je moet dus maar afwachten of het allemaal goed komt.

 

Inmiddels is de beurs weer behoorlijk aan het stijgen en heeft bitbroke trader al heel veel negatieve cijfers weer weggewerkt, maar ik heb intussen ook de beurs gevolgd en mijn traders dus aangepast en opnieuw aangezet maar nu wel met restricties ik stond met 5 posities open op de ripple toen die opeens ging kelderen. Vandaag is de ripple echter behoorlijk gestegen dus in een paar dagen heb ik al die negatieve posities weggewerkt. Maar ik wil maar maximaal 2 posities meer open hebben op 1 munt en dat heb ik dus vandaag ingesteld. Ook heb ik ingesteld dat hij boven bepaalde waarden van de cryptomunt geen handelingen meer mag uitvoeren. 

 

Ik kan dit van dag tot dag aanpassen dus ik kijk ook dagelijks mee en soms zelfs per uur.

Maar mijn bitbroketrader draait dus weer. 

Ik had de traders dus eerst min of meer "de vrije hand" gegeven maar dat werkt niet helemaal zo. Het is een leuk verdienmodel en je hoeft niet zoals bij het handmatig handelen continu op je scherm te kijken maar de komende tijd wil ik even kijken wat handig is met de instelling van de traders. Niet alleen omdat ik niet meer wil dat hij zo lang stil staat maar ook omdat ik het heel leuk vindt om zelf te traden en met een robot is het net iets makkelijker omdat ik daarnaast ook gewoon verder kan met mijn werk.

De komende tijd lezen jullie in het blog wel meer over de bitbroke trader en hoe het gaat met "het bijsturen" van de trader.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.