Home » Blog » Je thuiswerk business opbouwen

Je thuiswerk business opbouwen

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 14:16

Voor de één lijkt het enorm moeilijk om van thuis uit te gaan bijverdienen terwijl het eigenlijk gewoon een kwestie van beginnen is. Nn voor de ander lijkt het enorm eenvoudig en die vergeet de helft van wat eigenlijk belangrijk is.

Een thuiswerk business opbouwen is eigenlijk simpelweg hard werken om op een later tijdstip te profiteren van je harde werk en door te gaan naar financiële vrijheid.
Als je start met het idee dat je vanaf nu niet meer hoeft te werken en dat je “even”een website in elkaar zet die direct gaat verdienen dan snap je het concept opbouwen niet helemaal.

 

Ai-marketing robot

En ik snap het dat je nu bij wil gaan verdienen en dat je dan geen maanden moet wachten om te zien dat je ook geld gaat verdienen.
Om die reden raad ik iedereen aan om te starten met een ai-marketing robot.

Op het moment dat je je robot hebt aangemaakt en je hebt er geld op gestort, dan op dat moment gaat je robot voor je aan het werk en gaat hij geld verdienen. Op die manier zie je in ieder geval dat je al bezig bent met het verdienen van geld.

Ik hoop dat je dan de rust kan vinden om de rest van je business op te gaan bouwen.

 

Keuzehulp thuiswerk

Om reden van dat je misschien nog niet helemaal duidelijk hebt wat je wil gaan doen heb ik een keuzehulp thuiswerk toegevoegd aan de site. Met die keuzehulp kun je een aantal stappen doorlopen en kom je uit op een pagina waar thuiswerk of een bijverdienste op staat die het meest bij jou past.

 

Kennis van en over bijverdienste of thuiswerk

Begin niet direct met het bouwen van een website of met het inschrijven bij Fiverr als je de kennis en ervaring mist. Je kunt niet anders dan binnen een paar weken stranden omdat je eigenlijk niet weet waar je mee bezig bent.
Stop energie in het vergaren van kennis. (je robot is toch al voor je aan het verdienen of gaat daar zeer binnenkort mee beginnen). Zorg dat je weet wat je doet. Als je begint met kennis te vergaren (vrijwel al de cursussen in de webshop kun je na betaling direct mee beginnen) en met behulp van de cursus ga je je business opstarten dan kun je bijna niet falen.

En ik zeg met klem BIJNA niet, want als je denkt dat je na het doen van een cursus ook al klaar bent en direct geld gaat verdienen………

Helaas, dat lukt alleen als je een bijverdienste neemt met investeren en als je dan behoorlijk wat geld investeert, dan gaat het verdienen per direct en als je genoeg hebt geinvesteerd kun je ook genoeg verdienen.

 

Thuiswerk via een bedrijf

Natuurlijk is er ook thuiswerk via bedrijven, denk aan essense, tupperware etc. Dit zijn bedrijven waar je niet voor hoeft te leren. Soms ook geen instapkosten, soms moet je wel iets aanschaffen. Een team opbouwen is soms nodig om meer te verdienen. Er zijn mensen die met veel plezier in een dergelijk bedrijf werken en daar ook een leuk inkomen uithalen.

Voor mij is dat niets. Ik ben graag onafhankelijk en wil graag doen, verkopen etc wat ik wil.

Dat is een keuze die je maakt en geen enkele keuze is verkeerd.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.