Home » Blog » Betrouwbare manieren om online geld te verdienen

Betrouwbare manieren om online geld te verdienen

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 23:32

Ooit klikte ik deze zin in op Google. De website’s die hier hoog op scoren zijn mijns inziens stuk voor stuk waardeloos. Ik heb het namelijk voor dit blog nog eens geprobeerd en ik kan niet zeggen dat het veel is verbeterd de afgelopen tijd. Zijn er betrouwbare manieren om online geld te verdienen?

Ja die zijn er zeker. Het belangrijkste wat je daarover moet weten is waarschijnlijk dat je vooral  niet alles moet geloven wat je op internet tegenkomt.

Online geld verdienen is mogelijk

Ik denk dat ik op mijn site inmiddels wel een behoorlijk aanbod aan online thuis werk heb. Kijk bijvoorbeeld eens op

Online thuiswerk zonder investeren

Daar vind je allerhande soorten thuiswerk waar je niet voor te hoeft te investeren zoals bijvoorbeeld bij het handelen in crypto currency. Het is allemaal thuiswerk waarbij je het beste kunt beginnen als bijverdienste en waarbij je, gewoon zoals bij iedere baan, bij moet  werken. Hoe meer je eraan werkt, hoe beter je je product maakt, hoe beter het zal gaan lopen en verkopen en hoe meer jij gaat verdienen.

Zo werkt het in het bedrijfsleven en zo werkt het ook bij een thuiswerk baan

 

De grootste fout die wordt gemaakt door mensen die thuiswerken

De grootste fout die wordt gemaakt bij mensen die thuis werken is dat de discipline ontbreekt om ook serieus aan het werk te gaan thuis. Thuis is er veel afleiding en te verleiding om met lekker weer naar het strand te gaan is groot. Dat is ook prima want daarvoor werk je thuis. Maar de discipline om dan in de morgen vroeg op te staan of laat in de avond nog een poosje aan het werk te gaan, die ontbreekt vaak.

Als je dan ook nog verwacht dat bijvoorbeeld je website met 3 artikelen erop goud voor je binnenbrengt dan valt het heel erg tegen als dat niet zo is en dan wordt al snel de handdoek in de ring gegooid. En wordt er verteld dat thuiswerk niet loont

 

Doorzettingsvermogen bij thuiswerk is belangrijk’

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Ik denk dat het langzamerhand op iedere pagina van deze website terug komt. Maar je kunt geen geld verdienen zonder dat je ervoor moet werken.

Verdienmodel van de internet goeroe’s

Je komt ze als je zoekt op online geld verdienen of online bedrijf starten heel regelmatig tegen op voornamelijk Facebook. De mensen die je beloven dat je 1000 klanten per dag erbij kunt krijgen. De mensen die beloven dat ze je naar de top helpen, dat je door sessies met hun te doen goud gaat verdienen met maar een paar uurtjes werken.

Weet je wat dat verdienmodel van hun is? Jouw coachen en voor veel geld vertellen wat je allemaal op de site hier gratis kan krijgen. En inderdaad ik zet ook bij veel artikelen dat je een cursus moet volgen. Maar om te beginnen zijn dat betaalbare cursussen. Bij de “internet coaches” is een cursus minimaal € 1000. Ten tweede heb ik ze bijna allemaal zelf gedaan en ben ik er dus zeker van dat jij er serieus iets van leert. Het zijn geen cursussen die je geld uit je zak kloppen waar je verder niets aan hebt. Het zijn geen boeken die een tipje van de sluiter optillen. Als ik je een boek aanraad dan is het een boek waar je serieus iets van leert en waar je ook iets aan hebt.

Ik heb denk ik bij alle internetgoeroe’s een gratis webinar gevolgd waarin ze je gouden bergen beloven. Maar uiteindelijk is het één grote reclame film voor hun eigen praktijk zonder dat ze jou ook maar iets geleerd hebben

Als ze je dus vertellen dat ze gouden bergen hebben verdient, dan hebben ze dat verdient aan mensen die in hun coaching zijn gestapt en niet door zelf te ontdekken hoe het online verdienen in elkaar zit.

 

Gouden bergen verdienen met online thuiswerk

Ja ik durft je het ook te beloven. Maar je verdient ze niet door niets te doen. Je verdient ze uitsluitend door goed te zijn, vele malen beter dan je concurrenten. En dat goed worden doe je niet zomaar, dat doe je door jezelf te leren of het te leren van een serieuze professional. Dan ben je een tijdje bezig met je klantenkring op te bouwen en pas als dat allemaal gebeurt is begint het geld langzaam binnen te komen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.