Home » Blog » Review ai-marketing, online geld verdienen, passief inkomen en rentenieren

Review ai-marketing, online geld verdienen, passief inkomen en rentenieren

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 23:17

Ai-marketing is een verdienmodel wat lijkt op rentenieren.


Bij het “vroegere” rentenieren zetten mensen met veel geld, hun geld op de bank. Van de rente die dit geld opleverde konden deze mensen leven.

Rentenieren met geld op de bank is tegenwoordig niet meer mogelijk. Op de bank krijg je nauwelijks of geen rente meer en bij hoge bedragen op de bank moet je zelfs rente betalen.

Via het internet zijn er compleet nieuwe initiatieven ontstaan in de vorm van robots. Een één van die initiatieven is de ai-marketing robot van de INB network groep.

 

Hoe verdien jij geld?

Even heel kort want onderaan dit review zal ik heel uitgebreid beschrijven hoe het proces in zijn werk gaat.
Je maakt een robot aan en je maakt geld over naar deze robot. De robot wordt opgestart en na ongeveer 5 dagen pakt hij van het geld wat jij erin gestort hebt een bepaald percentage en daar koopt hij reclame mee in. Als mensen via deze reclame iets kopen dan krijg jij daar een bepaald percentage van. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die deze reclame zien. Van iedereen die via deze reclame iets koopt krijg jij een bepaald percentage cashback. En de “uitzending” van deze reclame stopt niet eerder dan dat jouw geld is terugverdient.

Het bedrijf

Het bedrijf is opgericht in 2017 onder de naam Wexford alliance limited.
Is gezeteld in Hongkong.
Verder is het bedrijf goed bereikbaar als er iets aan de hand is.
Je kunt ze bereiken via de chat en via de mail.
Verder is er een Facebookgroep waarin degene zit die Ai marketing naar Nederland heeft gehaald.
Als er dingen zijn kun je haar contacten.
Er is een telegram groep en een messengergroep waar je je vragen kunt stellen.

Regelmatig worden er ook zooms gegeven waarin de nieuwste onderdelen van de ai-marketing worden verteld en uitgelegd.

Het bedrijf is behoorlijk in ontwikkeling en ze proberen het naar grote hoogte te stuwen zodat iedereen eraan verdient.

Waar haalt het bedrijf zijn inkomsten

De reclame die wordt aangemaakt wordt betaald door jou. De cashback die ervoor terug komt daar krijg jij maximaal 45% van. 55% gaat naar het bedrijf. Daarvan worden de werknemers betaald maar daarvan onderhouden ze ook een marketbot protection fonds. Op het moment dat een bedrijf jouw cashback niet betaald of een koper brengt het product terug dan krijg jij alsnog je geld uit het marketbot protection fonds.
Alles wat verder overblijft van die 55% zijn de inkomsten van het bedrijf.

 

Wat achtergrond informatie in Jip en Janneke taal

De robot is ontwikkeld door een russisch bedrijf en het hoofdkantoor is inmiddels gevestigd in Hongkong. En we weten van de Chinezen dat ze erg goed zijn met technologie.


Waar staat Ai voor?

Ai staat voor artifical intelligence. Er is software voor een computer geschreven waarmee deze computer “onthoudt” welke effecten bepaalde stappen hebben. Dit gebeurt aan de hand van algoritmes.


Wat zijn algoritmes?

Algoritmes zijn een reeks van stappen die een computer neemt aan de hand van de data die hij toegevoegd krijgt en waar hij voor geprogrammeerd is.
Nemen we het algoritme van Facebook bijvoorbeeld dan zul je merken dat lang niet al je vrienden jouw post hebben gezien.

 

Een post van jou op Facebook

Facebook laat jouw post in de eerste instantie zien aan 4 mensen. (dat is wel even een voorbeeld want ik weet niet precies hoeveel mensen het in de eerste instantie te zien krijgen). Op het moment dat er iemand op jouw bericht klikt om het te lezen, krijgen er nog eens 4 mensen extra jouw bericht te zien. Op het moment dat er niemand meer op klikt dan heeft jouw bericht weinig nieuwswaarde en wordt het door Facebook niet verder gedeeld. Dit doet Facebook natuurlijk niet zelf maar de computer die zo is ingesteld.

Lees jij nu alle berichten van je vriendin dan zullen alle berichten van je vriendin iedere keer in je tijdlijn komen. Als jij deze berichten dan ook nog deelt, dan zal het bericht van je vriendin bij extra mensen worden getoond.

 Heeft jouw vriendin het altijd over lekkere taarten die ze gebakken heeft, dan zal op jouw tijdlijn na een tijdje nog iemand verschijnen die taarten bakt. Klik jij daar vervolgens ook op dan zul je steeds meer in contact gebracht worden met mensen die taarten bakken. Dat vind jij namelijk interessant en dat heeft de robot van Facebook ook ontdekt. Hij heeft dat ontdekt omdat jij al deze informatie leest en hij is dan zo slim om jou voornamelijk deze informatie te laten zien.

 

Robot gaat relevante advertenties tonen

 Deze robot zal jou ook advertenties gaan laten zien van taartvormen, cakemeel, fondant, spullen voor op een taart etc. Want jij bent een potentiële klant die gek is op taarten en het bakken van taarten.
Op die manier vist de computer van Facebook dus uit wat jij interessant vindt en wie jij interessant vindt.

Als jij nu een hele bijzondere taartvorm ziet of iets waardoor je makkelijk een hele mooie taart kunt maken dan zul jij interesse tonen en klikken op deze advertentie. Je koopt misschien niets maar je zult zien dat je steeds meer van dergelijke advertenties ziet. De computer is aan het uitvissen of jij taartvormen leuker vindt dan spullen voor op een taart. Als dat zo is zal hij je steeds vaker advertenties laten zien van taartvormen omdat daar jouw interesse naar uit gaat.

Ook advertenties voor speciale gelegenheden worden gefilterd

Robotten als deze bestaan al heel erg lang. Sterker nog als je op social media aanwezig bent zie je heel veel reclame’s van dergelijke robotten.  Deze robot filtert de producten eruit waar de meeste interesse in is. In de zomer zijn mensen op zoek naar tuinstoelen en naar dingen voor de tuin. Tegen de kerst is de hele wereld op zoek naar kerstspullen. We hebben nu net Chinees nieuwjaar gehad en in China geven ze elkaar dan hele dure cadeau’s. De robotten zijn zo afgesteld dat ze op dat moment op zoek gaan naar de producten die het meest worden gezocht. En aan al die mensen die bijvoorbeeld op zoek waren naar kerstlampjes wordt een advertentie getoond waarin de goedkoopste kerstlampjes worden aangeboden van waar iedereen naar op zoek is.

Deze robotten geven je dus advertenties waar op dat moment veel mensen naar zoeken en echt persoonsgerichte advertenties.

Op die manier krijg jij dus precies voor je neus waar je naar op zoek was en als het lukt ook nog eens voor de beste prijs. Doordat jij al geinteresseerd was in deze kerstlampjes en je nu een aanbieding ziet die onweerstaanbaar is zul jij hoogstwaarschijnlijk toehappen. Maar niet alleen jij, maar met jouw waarschijnlijk nog 100 andere mensen.

Hoe werkt het na het tonen van de advertenties

De reclame is dus ingekocht voor bijvoorbeeld € 25 en jij krijgt van 100 mensen € 0.50 commissie van de verkoop, dat betekend dat jij dus € 50 aan cashback ontvangt. Je hebt voor € 25 reclame ingekocht (tenminste je robot) dus je hebt € 25 winst gemaakt op deze reclame.

Nu kan het dus zo zijn dat je de ene keer € 35 cashback krijgt op een reclame van € 25 en de andere keer € 65.
Maar in de uitgebreide testfase is gebleken dat de winst gemiddeld 25 tot 35 % is op je inleg

De robot doet niet zomaar wat

Het is niet zo dat de robot zomaar reclame koopt waar je niets aan hebt en dat hij die zomaar willekeurig overal toont. Het is een compleet uitgeschreven script waarmee de robot is geladen waarmee hij reclame aankoopt en waar hij het toont.

 

Is beleggen in een ai marketing robot risicovol

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. Ondanks dat het bedrijf helemaal is uitgeplozen door verschillende mensen. Ondanks dat het bedrijf al redelijk lang bestaat in verhouding van de nieuwe tijd. Ondanks dat het bedrijf de nieuwste technologie gebruikt. Ondanks dat het risico dus maar heel minimaal is……
Het kan altijd fout gaat en er kan altijd een crash komen of je geld verdwijnt op een andere manier. Het is dus verstandig om je geïnvesteerde geld eruit te halen zo gauw het kan en vervolgens verder te gaan met “geld wat je toch al niet had” en wat je met deze robot verdient hebt.

Dan nu het belangrijkste hoe kun jij een passief inkomen gaan maken met deze robot.

Laat ik even beginnen met aan te geven dat het niet slim is om op 1 paard te wedden. Ik heb al aangegeven dat er in dergelijke dingen altijd risico’s zijn. Om die reden is het niet verstandig als je een passief inkomen op wil bouwen dat je dat alleen met een ai-marketingbot doet.

Er zijn drie verdienmodellen bij ai-marketing.

  1. Je stopt geld in je robot. Je kunt hem instellen vanaf $50 maar het verstandigst is $250 als je dat kan missen.
    Na 5 dagen gaat je robot beginnen met het inkopen van reclame en het genereren van cashback
  2. Je kunt een team opbouwen waarbij je 5% van de cashback van ieder lid van je team krijgt.
  3. Je kunt handelen in speciale coins van het ai-marketing bedrijf

De robot

De robot is eigenlijk je belangrijkste verdienste. Je bent niet verplicht een team op te bouwen en als je niet wil handelen in coins hoeft dat ook niet. Je robot is het belangrijkste.

Om je robot te laten groeien maar om ook je geld eruit te halen is er de manier van 30/70.


  1. De eerste 90 dagen die volgen op de eerste storting stort je al je cashback vanaf $ 10 iedere keer terug in je robot.
  2. na die 90 dagen laat je de cashback 10 dagen lang oplopen. Vervolgens haal je die cashback er af en die neem je op.
  3. De volgende 20 dagen stort je al je cashback vanaf $ 10 weer direct terug in je robot.

De cashback van 10 dagen neem ik zelf op en daarmee heb ik een aantal nieuwe bots opgestart. Op die manier heb ik een “team” opgebouwd. Zo krijg ik 5% cashback van mijn eigen andere bots. Op die manier kan ik dus een team opbouwen waarmee ik richting de bonussen kan gaan.

Ik heb nu een aantal bots opgestart. Met de eerstvolgende uitbetaling ga ik weer een bot opstarten maar dan een crypto bot om het risico dus te spreiden.

 

Deze robots hebben de toekomst

Er komen op dit moment in een rap tempo enorm veel van dergelijke robot bij in de crypto currency. Ik denk dat er inmiddels keuze is in Nederland uit een paar honderd van die robots. Ook die verdienen allemaal behoorlijk goed alleen is de inleg hier veel groter.
De hele aandelen markt is ook bezig met de ontwikkeling van deze robots, evenals de forex markt (de handel in buitenlandse valuta)
Dat veel mensen hun geld liever ergens anders onderbrengen dan op de bank is niet zo heel gek. De banken geven nauwelijks of geen rente meer, en met name voor bedrijven kost iedere overboeking geld.
Deze robots bestaan al langer maar ze worden vanzelf steeds slimmer door de algoritmes die worden toegevoegd.
Ook raken ze langzamerhand steeds bekender bij het grote publiek.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.