Home » Blog » Review crypto en trading academy, Madelon Vos

Review crypto en trading academy, Madelon Vos

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 00:09

Crypto en trading academy. Leer traden in crypto op een goede manier voor meer winst

Crypto en trading academy. Ik ben zelf een beetje aan het pionieren met crypto currency. Ik heb het mezelf een beetje geleerd en het gaat best leuk. Nu trade ik met heel weinig geld, om deze reden. Het is echter wel de bedoeling dat ik op termijn wat meer ga inzetten in de crypto currency en dus ben ik op zoek naar een goede cursus. Ik ben nu uitgekomen op Madelon Vos

Wie is Madelon Vos

Madelon Vos is één van de weinige vrouwen die zoveel en zo enthousiast aanwezig is in de crypto wereld. Ze is inmiddels 9 jaar bezig met het handelen in crypto. Naast dat ze de crypto en trading academy bestuurt en daar zelf les geeft is ze ook docent technische analyse aan de hoge school van Amsterdam.
Ze is ook online zeer actief. Ze heeft een youtube kanaal, ze is aanwezig op instagram. Ze schrijft heel veel  content over crypto en ze is columniste.

Het is een vrouw met een enorme passie voor hetgeen wat zij doet. Dat is met name heel goed terug te zien in de cursus. Ze geeft ook aan dat ze uren, dagen over haar werk kan praten omdat het echt haar passie is en zo komt ze ook in de hele cursus over.

Haar doel is dan ook om haar cursisten een zo hoog mogelijk resultaat te laten behalen. Ze haalt daarvoor alles uit de kast en geeft je heldere en duidelijke uitleg die er compleet op gericht is om jou inzicht te geven in wat je aan het doen bent maar ook hoe je dat zo goed mogelijk kan doen.

De cursus

Wat me al meteen aansprak was het enthousiasme waarmee de cursus wordt gegeven. Madelon is een meisje, of eigenlijk een vrouw waar je snel eigen aan bent. Niet iemand die letterlijk voor de klas gaat zitten om jouw eens even duidelijk te  maken dat zij het allemaal wel weet. Na een paar video’s van haar gezien te hebben heb je echt het idee dat ze tegen jou aan het praten is in plaats van dat ze een cursus aan het geven is.
Het voordeel daarvan vind ik dat je beter gefocust blijft.

Ze verteld het ook in Jip en Janneke taal, zonder daarbij betuttelend over te komen. Dat is ook een gave die je moet bezitten als je een cursus geeft.
Er is niets zo lastig als iemand die continu in vaktermen spreekt en daarmee gooit alsof het voor iedereen dagelijkse woorden zijn.
Maar ik vind iemand die in Jip en Janneke taal praat alsof ze tegen kinderen praat eigenlijk net zo lastig.

Madelon pakt dat goed op. Je ziet dat ze in haar enthousiasme af en toe wat verder in vaktermen gaat waarbij ze zich opeens lijkt te beseffen: “oh wacht misschien snappen ze me niet” en dan doet ze meteen een paar stapjes terug, geeft wat uitleg en gaat daarna weer vrolijk verder.

Ik denk dat je geen enthousiastere cursusleider kan hebben dan Madelon. Iemand die je als vanzelf wil gaan volgen omdat ze zo inspirerend is.

Mijn conclusie

Als je een cursus volgt vind ik dat je je goed moet voelen bij degene die de cursus geeft. Als je om de een of andere reden deze persoon niet  ligt (en dat kan, je hoeft niet iedereen leuk te vinden) dan is het lastig om deze persoon te volgen en er naar te blijven luisteren.
Als je om de een of andere reden geen vertrouwen hebt in een persoon dan heb je ook geen vertrouwen in hetgeen hij of zij verteld. En dan heb je dus een cursus gekocht waarbij je denkt: “Wat moet ik ermee en waarom zou ik doen wat zij of hij zegt”

Zoals ik hierboven al vertelde had ik al heel snel het idee dat ik Madelon persoonlijk kende en dat ze rechtstreeks tegen mij aan het praten was in plaats van via een opgenomen video.
Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ondanks dat je de cursus hebt gekocht omdat je meer wil verdienen met de bitcoin heb ik ook het idee dat ik haar blij maak met het feit dat de cursus mij heeft geholpen.

Heldere uitleg, duidelijk taalgebruik, enthousiaste spreker.
Ik weet zeker dat je aan het eind van de cursus popelt om je geld online te gaan verdienen.

Youtube kanaal van Madelon

Ik heb de voor laatste video van Madelon hierbij gezet van haar youtube kanaal. Ook daar zie ik weer terug dat ze je met al haar kennis gerust kan stellen over de bitcoin.
Heb jij nu ook in bitcoin geïnvesteerd en schrok jij ook van de daling die opeens ingezet werd?
Alleen al door hier naar te luisteren krijg je toch juist weer heel veel moed en hoop dat de bitcoin het super gaat doen?
Kijk en geniet van Madelon.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.