Home » Blog » Extra geld verdienen

Extra geld verdienen

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 11:30

Extra geld verdienen

Extra geld verdienen. Als je deze zin intypt in Google, en dat heb je misschien wel gedaan, zie je dat het aanbod enorm is.
Je kan op allerlei manieren extra geld verdienen. Ik heb ervoor gekozen om maar twee (eigenlijk drie) manieren aan te bieden. Zo kun je op deze website alles vinden over deze drie manieren van extra geld verdienen.

extra geld verdienen

 

 

 

Misschien heb jij een droomkeuken gezien en ontbreekt het geld. Daarvoor kun je extra geld verdienen

Extra geld verdienen met affiliate marketing

Ik heb zelf een behoorlijk aantal websites voor affiliate marketing. Dat is dus iets waar ik heel veel van weet en waar ik ook midden in sta.
Ik kan je aanraden om van alles te gaan doen. Maar ik heb daar zelf geen ervaring mee en dus kan ik je niet uit de eerste hand informatie geven.

Ik denk dat het belangrijk is, als jij besluit om ook te starten met affiliate marketing dat je daarover ook alles kan lezen van iemand die er ook serieus mee bezig is.

Online geld verdienen

Als je deze zoekwoorden intypt in Google dan kom je ook weer op gigantisch veel websites die een enorm aanbod hebben van werk waarmee je online kan verdienen. Maar 99% van het werk hebben ze zelf nooit gedaan. Het zijn dus leuke ideetjes maar als jij daar serieus mee aan de slag wil dan ben je op een website die heel veel ideetjes aanbied niet aan het goede adres.

 

 

 

Misschien hou jij van mooie auto's maar is je inkomen daar eigenlijk niet toereikend voor. Met extra geld komt er veel meer binnen handbereik

Extra geld verdienen met crypto

In de eerste instantie heb ik crypto gekocht omdat ik het leuk vond om te “gokken”. In zekere zin blijft crypto natuurlijk altijd gokken. Toch heb ik in de loop van de tijd ontdekt dat er ook wel degelijk een tacktiek achter zit om crypto te kopen en te verkopen.

Door cursussen te doen en te leren van anderen heb ik ontdekt dat je ook echt geld kunt verdienen met crypto.
Omdat ik dat dus ook zelf doe weet ik daar inmiddels best wel behoorlijk wat van en kan ik daar dus mensen wat over vertellen.

Extra geld verdienen met besparen

Ik vind het prettig een redelijk luxe leven te leiden. Maar aan de andere kant ben ik een echte zeeuw en draai ik dus ieder dubbeltje om voordat ik het uitgeef.
Mijn inspiratie daarvoor was eigenlijk het programma : “Steenrijk, Straatarm”

Ik denk dat het onnodig is om de duurste spullen te kopen. Ik vind het dus een sport om met een zo klein mogelijk budget boodschappen te doen.

Daarnaast doe ik mee aan alle spaarprogramma’s die geld opleveren. Bijvoorbeeld de koopzegels van Albert Heijn. 6% rente op het sparen bij Albert Heijn en dat is vele malen beter dan op de bank

Extra geld verdienen met aandelen

Ik heb lange tijd op de beurs gehandeld. Maar omdat ik ook een hondentrainingscentrum heb was dat niet meer te combineren. Op de beurs moet je beter opletten dan bijvoorbeeld bij crypto (waardoor ik ook wel eens wat winsten misloop) en daar heb ik simpelweg geen tijd meer voor. Maar ik weet wel hoe het werkt en kan daar dus mensen wel over informeren.

Mijn missie

Mijn missie met deze website is eigenlijk te laten zien dat niemand in armoede hoeft te leven. En daar ben ik ook heilig van overtuigd dat dat niet hoeft. Ook al ben je arbeidsongeschikt voor lichamelijk werk, met thuiswerk kun je vaak ook een leuk en goed inkomen opbouwen.

Het is als je uit fysiek werk komt alleen wel omdenken. Als je ontslagen bent of arbeidsongeschikt bent geraakt om de een of andere reden kun je vanuit huis zeker wel een mooi inkomen opbouwen.

Maar ook als je een baan hebt en eigenlijk geld te weinig hebt om je dromen waar te maken kun je in je vrije tijd extra geld verdienen om je dromen na te jagen.

Dat is eigenlijk wat ik wil bereiken met deze website.

 

 

 

Een mooie luxe droomreis is niet alleen weggelegd voor de welgestelden. Door extra geld te verdienen is een droomreis ook voor jou een mogelijkheid

Extra geld verdienen door te combineren

Om een mooi inkomen te krijgen moet je eigenlijk verschillende inkomensstromen maken. Ik heb er zelf voor gekozen om een deel van mijn affiliate inkomsten te investeren in crypto. Maar ook het geld wat ik overhoud uit mijn boodschappenbudget investeer ik in crypto.

Sparen in bitcoin

Ik spaar inmiddels ook niet meer op een bank. Al het geld wat ik spaar gaat naar een spaarrekening van bitmymoney. Ik investeer een deel van mijn affiliate inkomsten in crypto en de winst die ik daarmee behaal zet ik om in bitcoin op mijn spaarrekening.

Zo laat ik mijn verdiende geld voor mij werken.

Extra geld verdienen is belangrijk

Mijns inziens gaan we er met de nieuwe regering niet op vooruit. Het is inmiddels niet meer alleen leuk om extra geld te verdienen maar het wordt voor veel mensen langzamerhand noodzakelijk. Salarissen zijn soms zelfs niet toereikend om het dagelijks leven te betalen en dat wordt alleen maar erger.

Ik hoop dus dat ik met deze website mensen kan inspireren om extra geld te gaan verdienen met iets wat je leuk vindt, met je hobby. Maak er een mooie affiliate site van. Verdiep je in de affiliate marketing en zorg dat er meer geld jouw kant op gaat rollen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.