Home » Blog » Investeren in crypto en/of aandelen? Probeer de Money Talks community 7 dagen uit voor maar € 1

Investeren in crypto en/of aandelen? Probeer de Money Talks community 7 dagen uit voor maar € 1

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 20:40

Investeren in crypto en/of aandelen? Probeer de Money Talks community 7 dagen uit voor maar € 1

Wil jij serieus geld gaan verdienen met investeren in crypto en/of aandelen? Dan moet je bij deze community zijn.

Wie of wat is de Money Talks community?

De Money Talks community is een community van niemand minder dan Madelon Vos. Waarschijnlijk de jongste miljonair die rijk is geworden door het investeren in crypto en aandelen. Zij heeft zichzelf bewezen en met een online community helpt zij en haar team heel veel mensen die dit ook willen leren.

Waarom zou je lid worden van een dergelijke community

Om te beginnen als je geld wil verdienen en je wil miljonair worden of je wil financieel onafhankelijk worden is het belangrijk dat je je begeeft onder mensen die rijk zijn. Zij hebben een andere mindset dan mensen in jouw omgeving (tenzij je al in zaken zit).

En je mindset veranderen doe je door je te omringen met mensen die een denkpatroon hebben of een mindset van een miljonair. Als je serieus geld wil verdienen is dat ook het eerste wat je leert. Neem de mindset over van een miljonair.

Een goede stap is dus om lid te worden van een dergelijke  community want daar vind je mensen met een mindset van een miljonair.

 

 

 

 

 

 

Bij een community omring je je door mensen die een andere mindset hebben dan jouw omgeving. Dit kan ervoor zorgen dat je anders gaat denken en anders gaat handelen

Waarom denkt een miljonair anders?

Een miljonair zou geen miljonair geworden zijn (tenzij hij de loterij heeft gewonnen) als hij op dezelfde manier dacht als iedereen. Als hij op dezelfde manier zou denken als iedereen zou of hij geen miljonair zijn of iedereen zou miljonair zijn.

Een miljonair ziet mogelijkheden en die geeft niet op. Die mindset hebben de meeste mensen niet. Die zien al problemen en moeilijkheden op het moment dat ze eraan denken dat ze hun leven om moeten gooien om geld te verdienen.

Een miljonair ziet niet de kosten, die ziet wat iets opbrengt. En dat is waar veel mensen juist afhaken. Ze schrikken van de prijs die iets kost en ze zien niet dat die prijs misschien wel drie keer terugverdient kan worden door een cursus te gaan doen of in te stappen in een community

Community bestaat uit vermogende mensen

Een community zijn over het algemeen mensen die allemaal graag willen leren. Ze stappen in een community om te leren van elkaar, maar ook van degene die de community heeft opgezet. Ze leren meedenken met degene die de community heeft opgezet zodat ze vanzelf de mindset overnemen van de mensen die erin zitten.

Over het algemeen zijn het al vermogende mensen of in ieder geval mensen die van plan zijn iets van hun leven te maken. Als jij dat ook wil is het verstandig je aan te sluiten bij een dergelijke community

 

 

 

 

een community bestaat over het algemeen uit vermogende mensen of mensen die vermogend willen worden en daar alles voor over hebben

investeren

Wat brengt deze community jou voor die € 1,00 ?

24/7 persoonlijke begeleiding door de experts van het platform

Je hebt 7 dagen de tijd om je voor € 1 te laten coachen door de experts in deze markt. Zo kun je heel goed zien of het iets voor jou is en wat je ermee kan verdienen.
Maar je kunt in 7 dagen ook heel veel leren als jij dat wil en als je geinteresseerd bent.
Is het niets dan kun je je simpelweg weer afmelden.

 

Dagelijkse technische analyses

En waarom zou je die willen hebben? Nou door de technische analyses wordt het jou duidelijk of je een aandeel moet kopen. Natuurlijk wordt er uitgelegd wat een technische analyse is. Maar aan de hand van de technische analyse wordt voorspelt of de markt gaat zakken of stijgen en of jij moet kopen of verkopen.

Dus eigenlijk dagelijks tips over welke aandelen of crypto’s je kan kopen en bij welk bedrag je ze beter weer kan verkopen.

investeren

 

 

 

Aan de hand van de technische analyses maak je betere keuzes in de te kopen of te verkopen aandelen

Volg livestreams en kijk video’s van de experts

Je kunt via de livestreams meekijken wat de experts doen. Er wordt uitgelegd waarom ze het doen en op welke manier. Maar er zijn ook video’s beschikbaar die je kunt kijken om beter te leren traden.

Voor maar € 1,00 7 dagen de tijd om enorm veel te bekijken en mee te mogen doen.

Op de hoogte van het belangrijkste economische nieuws

Je wordt middels video’s op de hoogte gehouden van het belangrijkste economische nieuws van die dag. Natuurlijk kun je dat ook zelf vinden. Maar weet jij waar je moet zoeken?

Je leert te kijken naar wat belangrijk is aan het economische nieuws. OP basis daarvan kun je beslissen welke aandelen je gaat  kopen of welke van de aandelen die je al hebt je nu beter kunt verkopen.
Maar je leert bijvoorbeeld ook waarom de bitcoin niet stijgt ondanks dat het juist een goede tijd hiervoor lijkt. Of er cryptomunten zijn waar je wel in moet investeren en waarom.

Je leert het nieuws te analyseren en te proberen te gebruiken in jouw voordeel.

Eigen technische analyses laten beoordelen

Door ook echt bezig te zijn met het economische nieuws en door te gaan proberen zelf technische analyses te maken kun je dus zelf leren welke aandelen je moet kopen en welke juist niet of welke je juist moet verkopen.

Je kunt hier een beetje gaan oefenen met zelf analyses maken en deze laten beoordelen door experts. Hoe beter je hier in wordt, hoe meer geld je uiteraard kunt verdienen.

Money Talks een community met heel veel voordelen

Lid worden van een community heeft heel veel voordelen. Boeken of een video is prettig om dingen te leren. Maar wat als de vraag die je hebt niet wordt uitgelegd in de video of in een boek.

Als je lid bent van een community is er altijd iemand die antwoord heeft op deze vraag.

Daarnaast gaat het in de community niet altijd over het onderwerp waar de community voor bedoelt is. Er zitten mensen in een community die naast het handelen in aandelen (in dit geval) nog meer interesses hebben om geld te verdienen. Die waarschijnlijk nog meer leuke tips en ideetjes hebben die ook besproken worden

Ook hun mindset is anders dan de mensen waar je nu mee om gaat. Zo kun jij zelf ook aan je eigen mindset werken om die te veranderen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.