Home » Blog » Spaargeld, voorkom dat je geld minder waard wordt

Spaargeld, voorkom dat je geld minder waard wordt

Gepubliceerd op 4 januari 2022 om 21:29

Spaargeld, voorkom dat je geld minder waard wordt

Spaargeld op de bank? De rente is al maanden historisch laag. Dus vermeerderen zal je geld niet op de bank. Je koopkracht neemt ook af dus om meer te gaan sparen dat gaat er ook al niet in zitten…..

Lonen en pensioenen stijgen maar de koopkracht daalt

Kopte het AD vandaag,

Lees dit artikel van 4-1-2022 maar eens
 
Het inkomen van werknemers en gepensioneerden stijgt dit jaar maar dat is niet genoeg om de koopkracht te compenseren. Het koopkracht verlies komt door de hoge inflatie.

Dit is het eerste deel van het krantenartikel van hierboven.
Verderop in het artikel staat dat de lonen tussen de 0,36 en 1,19% stijgen, terwijl de inflatie dit jaar tussen de 3 en de 5% zal zijn. Reken maar uit wat je dit jaar tekort gaat komen of in ieder geval minder kan sparen.

spaargeld

 

 

 

Pensioen stijgt maar ook voor hen die pensioen genieten daalt de koopkracht

Inflatie

De inflatie blijft de komende 3 jaar nog aanhouden dus met de inflatie hebben we de komende tijd nog wel te maken. Het kabinet heeft enorm veel kosten gemaakt in de coronatijd en ook dat geld zal ergens vandaan moeten komen.

Het is dus maar de vraag hoeveel de koopkracht erop achteruit zal gaan vanwege de inflatie en of de inflatie de komende tijd niet hoger zal worden.
Op dit moment is het ook nog niet duidelijk wat er met de energieprijzen gaan gebeuren. Er zijn plannen voor belasting.

Dus al met al wordt het er allemaal niet beter op als je werkt voor een baas.

spaargeld

 

 

 

Ondanks hard werken voor een baas ga je er alleen maar op achteruit

Spaargeld, de rijken worden rijker en de armen worden armer

De kloof tussen arm en rijk wordt langzamerhand steeds groter. Dat komt omdat de rijken slimmer en verstandiger met hun geld om (kunnen) gaan.
Als jij geen geld hebt om te investeren, dan valt voor jou de weegschaal naar de verkeerde kant en zul je langzamerhand bij de armen gaan worden. De middenklasse krijgt de grootste klappen waardoor die steeds dichter bij de armoede grens uitkomen.

Wil jij interen op je spaargeld om jezelfde levensstandaard te houden of ga jij ook richting de armoede grens?

En voor iedereen die denkt dat het in zo’n vaart niet zal lopen……
Ik hoop het voor jullie, maar ik vrees het ergste.

spaargeld

 

 

 

De armen worden steeds armer

Spaargeld, zorg voor extra spaargeld, zorg gewoon goed voor jezelf.

Maak nu de keuze om extra geld te gaan verdienen. Zorg voor jezelf en voor je gezin en zorg ervoor dat de armoede grens ver bij jou uit de buurt blijft.
Hoe kun je dat doen?

Er zijn vele manieren om extra geld te verdienen. Op deze website richt ik me voornamelijk op de affiliate marketing en op het investeren. Je kunt deze twee vormen van thuiswerk prima combineren om extra (spaar) geld te genereren.

Spaargeld investeren

Als je al spaargeld hebt dan zou ik het niet op de bank laten staan. OP de bank brengt het helemaal niets op. En dat is normaliter niet zo heel erg maar nu de koopkracht zo enorm achteruit gaat is het belangrijk om te zorgen dat je spaargeld wel rendeert.

Heb jij spaargeld om te investeren zorg er dan voor dat je je spaargeld goed belegd. Je wil niet horen bij de 94% van de particulieren die verlies leiden op de aandelen of cryptobeurs. Jij wil juist je spaargeld vermeerderen.

Door je aan te sluiten bij een community met experts in beleggen ben je er zeker van dat je spaargeld vermeerdert. Zij kunnen je helpen met de juiste aandelen of de juiste crypto te kopen. Je wordt geleerd hoe je zelf technische analyses moet maken om te bepalen welke aandelen of crypto rendabel zijn.

Deze community is niet gratis, maar de kosten van het lidmaatschap wegen niet op tegen de winsten die je op deze manier ongetwijfeld gaat maken. Je kunt nu voor € 1,00 7 dagen kennis maken met deze community. Je kunt zien wat er gebeurt, en hoe zij jou kunnen helpen.

Spaargeld extra spaargeld genereren

Wil jij extra spaargeld genereren? Heb je al eens nagedacht over affiliate marketing? Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen zonder dat je er heel veel in hoeft te investeren.
Äl het geld wat je hiermee verdient kun je vervolgens weer investeren in crypto of aandelen waardoor je én extra spaargeld krijgt en dat geld zorgt ervoor dat je nog meer krijgt.

Rijken worden rijker

Dit is de manier van werken die de rijken gebruiken. Die liggen niet wakker van inflatie. Die zorgen ervoor dat ze de waardevermindering van het geld twee keer terug verdienen. Die zetten een stapje harder in hun werk en slepen meer geld binnen wat ze vervolgens investeren om van hun winsten te kunnen leven.

Dit is iets wat jij ook kan. Dit is iets wat iedereen kan. Ook jij kan extra geld verdienen. En dat extra geld kun je vermeerderen door het te investeren. Dat is de mindset van de rijken die daardoor alleen maar rijker worden.

spaargeld

 

 

 

Rijken worden rijker

Je leeft maar één keer

Je leeft maar één keer. Wil jij je leven dan verpesten met  geldstress? En dat terwijl dat absoluut niet nodig is? Door het internet is de sky te limit en kun je thuis van achter je computer gewoon leuk geld verdienen. Maak  gebruik van deze mogelijkheid.

Zorg dat je gebruik maakt van alles wat je kan gebruiken

Vraag je niet af wat een lidmaatschap van een community kost. Maar ga voor € 1 eens 7 dagen meekijken wat het je kan opleveren. (en dat is veel meer dan de kosten zijn)
Vraag je niet af wat een cursus voor affiliate marketing kost. Maar laat je scholen door de beste leermeester die je maar kunt krijgen voor affiliate marketing

Kortom zorg dat je alle (betaalde)  hulp aanpakt om mooie resultaten te gaan boeken en om in plaats van bij de armen bij de rijken der aarde te gaan horen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.