Home » Blog » Community waarom is het zo waardevol?

Community waarom is het zo waardevol?

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 21:19

Community waarom is het zo waardevol?

Community, waarom zou je lid worden van een community? Als beginnend ondernemer, en zeker als beginnend thuis ondernemer heb je waarschijnlijk toch wat opstart hulp nodig. Als jij niet uit een gezin komt waar ondernemen centraal staat, maar ook als er in jouw omgeving maar weinig of geen ondernemers zijn sta je veelal alleen.

Community en mindset

In een community tref je over het algemeen mensen die allen dezelfde mindset hebben. En sprankelend bedrijf opbouwen waar ze hun geld mee kunnen verdienen.

Dat is een hele andere mindset als dat je bijvoorbeeld gewend bent op Facebook te zitten. Daar is de mindset voornamelijk negatief. Commentaar op alles en iedereen en eigenlijk kan niemand het goed doen.

Het kan ook zijn dat jij zo bent opgevoed met veelal commentaar op de mensen die veel geld hebben (en daar de voordelen van hebben). Of dat je vriendenkring uitsluitend mensen zijn die voor een baas werken (en daar is niets verkeerd aan) en die het nooit zouden durven om een bedrijf te starten. Ook zij zullen voornamelijk negatief reageren als jij gaat proberen meer geld te verdienen door je eigen bedrijf te starten.

Community helpt jouw je denkpatroon te veranderen

In een community vind je gelijk gestemden. Mensen die allemaal bezig zijn om hun business op te bouwen of naar een hoger plan te tillen. Het zijn allemaal mensen die misschien al vermogend zijn of bezig zijn vermogen op te bouwen.
Ze triggeren jou om anders te gaan denken of om het anders te zeggen ze helpen jou je mindset te veranderen.

community

 

 

 

In een community heeft iedereen hetzelfde doel en werk je gezamenlijk naar een beter resultaat toe

Community en jouw bedrijf cq business

Mensen die lid zijn van een community die hebben ook een business en met die business proberen ze middels de community te groeien. Dus ook om die reden is het verstandig om je aan te sluiten bij een community.

In de community worden vragen sneller beantwoord. Als het niet duidelijk is kun je nadere toelichting vragen. Een artikel wat op internet staat wat niet duidelijk is daar moet je alle andere informatie voor op zoeken.

Maar ook andere mensen stellen vragen waar jij misschien nog niet aan gedacht had. Dus van die vragen kun jij ook weer leren. Een community is er dus ook om jouw bedrijf te laten groeien door middel van alle hulp die je op een dergelijke plaats kunt krijgen

Community Money Talks

Met de MoneyTalks Community brengen ze iedereen bij elkaar met een gezamenlijke interesse in bitcoin, cryptocurrencies, de financiële markten, aandelen, economie en trading. Zodat ze samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement!

Experts aanwezig

In de community van Money Talks zijn experts aanwezig die hele dagen bezig zijn met de financiële markten waaronder Madelon Vos zelf.

Madelon Vos is een vrouw van ongeveer 25 jaar oud en misschien wel één van de weinig gedreven jongere mensen als het om crypto en met name bitcoin gaat. Het gaat haar niet alleen om zelf rijk te worden met deze crypto, maar ook om haar kennis te delen met iedereen die er ook maar interesse in heeft.

Community Money Talks is onderdeel van Madelon Vos haar business

In alles wat Madelon doet zie je de passie eraf spetteren. Zo heeft ze wekelijks een financieel bericht op Youtube. Ze deelt veel kennis via instagram en nu dus ook via haar community.

Zelf geeft ze nog les aan de Hoge school in Amsterdam met het vak Technische kennis.
Technische kennis leer je verder op geen enkele opleiding en dus heeft zij dit opgepakt. Je hebt deze kennis nodig om te weten of en wanneer je crypto moet kopen of verkopen maar hetzelfde geldt voor aandelen.

community

 

 

 

 

Gezamenlijk sluit je betere deals

Madelon Navigeert

Haar nieuwste programma op Youtube heet Madelon navigeert. In dit programma interviewt ze andere mensen over de financiële markten.
Ook van deze filmpjes op Youtube kun je heel veel leren. Maar je moet natuurlijk wel geïnteresseerd zijn in de financiële handel en wandel van Nederland maar ook op wereld niveau.

Overige cursussen

Naast de community, de social media en Youtube heeft Madelon nog een leuke en interessante cursus gemaakt.

De community is super waardevol maar als je nu inschrijft voor de crypto en trading academy krijg je maar liefst 60 dagen toegang tot de community zodat je zelf kunt ervaren wat naast de cursus de community nog voor je kan betekenen.

Crypto en trading academy

Één complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden. Inclusief 60 dagen toegang tot de community Money Talks.

Wil jij ook dat jouw geld meer waard wordt?

Dit is dus eigenlijk de enige cursus die je moet hebben als je wil dat jouw geld meer waard wordt. Hier leer je alles over zowel crypto als aandelen. Je kunt dus beiden uitproberen maar ook switchen als je al begonnen bent met één van de twee.

community

 

 

 

Leer traden van de besten. Wordt rijk en begeef je onder de rijken der aarde

Dit is wat er op de website staat van Madelon Vos over deze cursus:

Starten met bitcoin en andere cryptocurrencies kan een hele opgave zijn. Op welke manier je ook met bitcoin of cryptocurrencies in aanraking gekomen bent. Iedereen moet vroeg of laat ‘down the rabbit hole’. Maar waar begin je, welke bronnen gebruik je en hoe zorg je ervoor dat je op een veilige manier bezig bent?

‘The rabbit hole’ was voor mij een bijzondere route. Ik begon bij de vraag “hoe werkt geld” en “wat maakt bitcoin dan zo bijzonder?” Vanuit daar ging ik op zoek naar antwoorden. Inmiddels is bitcoin, na bijna 10 jaar, de leidraad in mijn leven geworden.

Tegenwoordig is het internet overspoeld met informatie over bitcoin, vanuit goedwillenden, maar ook vanuit kwaadwillenden. Door middel van deze cursus help ik je met mijn jarenlange ervaring, graag op weg. Langs mijn valkuilen, mijn geluksmomenten én deel ik mijn visie met jou.”

De prijs van de crypto en trading academy is “slechts” € 599. En dat is inclusief 60 dagen toegang tot de community Money Talks.  Maar als je nu inschrijft krijg je € 100 actiekorting.

Ik ben er zeker van dat je dit geld met deze cursus zo terug hebt verdient en dan is de rest alleen maar winst…………..
Klik hieronder voor meer informatie over deze academy.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.