Home » Cursussen

Met scholing gegarandeerd betere resultaten

scholing

 

 

 

Om de beste te worden MOET je terug naar school!

Scholing, waarom zou ik dat doen

Om geld te verdienen moet je de beste zijn in waar je mee bezig bent. Betrouwbaar thuiswerk gaat voornamelijk over affiliate marketing en investeren. In beiden moet je zorgen om de beste te zijn om daadwerkelijk geld te verdienen.

Geen scholing?

Wil je geen scholing of heb je het geld er niet voor over? Dan raad ik je aan om ook niet te starten met welk bedrijf dan ook. Ik zou dan gewoon voor een baas blijven werken. Het frustreert namelijk alleen maar als je iets doet en het lukt niet. Of net als bij investeren als je je spaargeld investeert en je raak het allemaal kwijt.

scholing

 

 

 

Op het moment dat je stopt met leren zakt je leven in elkaar en je bedrijf zal nooit goed van de grond komen

Affiliate marketing en scholing

Affiliate marketing is een bedrijfstak die steeds groter wordt. Van die uitbreidende markt kun jij profiteren. Maar je kunt er ook in ten onder gaan. En dan ten onder gaan omdat je niet gevonden wordt tussen de vele miljoenen websites.

Schrikt dit je af? Dan weet je al dat je eigenlijk gewoon niet moet beginnen. Is jouw mindset dusdanig dat je inzien dat je met scholing en doorzettingsvermogen een leuk kapitaal kan opbouwen? Dan is de affiliate marketing voor jou een goede keuze.

Het wereldwijde web

Het wereldwijde web groeit dagelijks met zoveel websites dat je in je hele leven niet gelezen zou krijgen wat er op 1 dag aan websites bij komt. Maar ook in Nederland groeit het web op internet steeds groter en groter. Ook daar komen dagelijks vele nieuwe websites bij.

Tussen al die websites moet jouw website dus op jouw niche heel hoog ranken in Google. Want als je niet rankt in Google krijg je ook geen bezoekers en geen bezoekers is dus ook geen kopers.

Het is dus belangrijk dat je leert hoe je een goede affiliate website opzet en hoe je die maakt om er daadwerkelijk geld mee te verdienen.

scholing

 

 

 

Alle vaardigheden die je nodig hebt MOET je leren

Scholing en investeren

Wist je dat van de particuliere beleggers 94% geld verliest? Daar wil jij toch niet bij horen. Natuurlijk heb je wel eens een keertje verlies. Maar het is wel de bedoeling dat het geld wat je geïnvesteerd hebt gestaag groeit en niet heel hard daalt zodat je op het eind niets meer over hebt.

Investeren is geen loterij

Bij de loterij kun je geluk hebben dat de prijs op jouw lot valt. Maar investeren doe je om er daadwerkelijk geld mee te verdienen. Daar moet je succes niet afhangen van geluk maar van kennis van waar je mee bezig bent.

scholing

 

 

 

Op school krijg je geen vakken waarmee je echt rijk kunt worden

Scholing en de reguliere scholen

Op scholen kreeg en nog steeds krijg je geen vakken als investeren. Je krijgt vakken als geschiedenis. Hartstikke leuk voor degene die geschiedenis willen gaan studeren. Maar de mensen die echt rijk willen worden met affiliate marketing of bijvoorbeeld investeren daar is geen enkele school die daarop inspeelt.

Waar moet je opletten bij scholing?

Je moet jezelf laten scholen door de allerbesten op hun gebied. En hoe vind je de allerbeste? Heel simpel die hebben zelf al heel veel geld verdient met hetgeen waar ze een cursus over hebben. Zij hebben zichzelf al bewezen en dan weet je ook dat ze praktijkervaring hebben. Dat zijn degene die waar jij van moet gaan leren.

 

 

 

Laat je coachen door de allerbesten op hun gebied. Alleen zij kunnen je leren hoe je rijk kunt worden

Scholing voor affiliate marketing

Ik ben zelf begonnen met affiliate marketing bij Jacko Meijaard. Schreeuwerige advertenties maar het is wel serieus iemand die zijn kapitaal heeft opgebouwd met affiliate marketing. Hij is denk ik op dat gebied de beste van Nederland. En ik denk dat er ook niemand is die je beter kan leren hoe affiliate marketing werkt dan Jacko Meijaard.

Hij is denk ik een grootheid op dit gebied en dat zijn de beste leermeesters.

Affiliate Marketing Revolutie

De cursus van de affiliate marketing revolutie bestaat uit 7 modules en maar liefst 33 video’s die jou helpen een affiliate website op de goede manier in de markt te zetten.  Daarnaast start je met een motivatie en inspiratie module met maar liefst 10 video’s waarin hij je verteld wat belangrijk is om een goede start te maken.

Dan heb je daarna nog 24 instructie video’s waarin alles nog eens een keer herhaald wordt of waar een bepaald onderwerp nog een keer wordt uitgelicht en uitgebreid.

Het is een cursus waar je enorm veel in leert en waar je met iedere stap die hij maakt ook direct je eigen website mee kunt opbouwen.

Scholing om je affiliate skills te verbeteren

Als je eenmaal een website op de goede manier hebt opgezet dan ga je hem natuurlijk verbeteren en je teksten beter schrijven. Hoe beter je teksten zijn hoe hoger je vervolgens weer in Google komt en hoe meer bezoekers je naar je website krijgt.

Had ik al gezegd dat je de beste moet worden in waar je mee bezig bent? Nee? Nou bij deze. Je moet in alles wat je doet gewoon zorgen dat je de beste bent. En dat betekend dat naast een goede website die op de juiste manier is opgezet ook de SEO een enorme belangrijke rol speelt. En wie is er de beste in SEO en optimalisatie: De IMU (internet marketing unie)

 

 

 

Je bent niet meer te stoppen als je alle skills beheerst

Meester in SEO van de IMU

De cursus meester in SEO van de IMU bestaat uit maar liefst 69 video’s waarin je echt alles leert over wat je van SEO moet weten. Ze helpen alle teksten die je al op je website hebt staan te optimaliseren om vele malen beter in Google gevonden te worden. Hoe zet je een artikel of een blog op. Afbeeldingen waarom zijn ze belangrijk, interne links en externe links, hoe verwerk je ze in je teksten

Het is ongelofelijk om te zien hoe je opeens veel meer bezoekers krijgt als je je teksten gaat optimaliseren. En het leukste van deze cursus is misschien nog wel dat je zelf een bedrijf in SEO kan gaan starten als je dat zou willen.

Scholing in investeren

Ook om te  leren investeren moet je je door de beste laten scholen. Ook hier is de beste weer iemand die zijn sporen verdient heeft en die de eerste miljoenen heeft verdient met hetgeen waar jij les in wilt. Het kan niet anders dan als iemand al heel veel geld heeft verdient met investeren dat die er dan ook heel veel vanaf weet.

En de cursus waar ik het over heb is de crypto en trading academy van Madelon Vos. Madelon is een jonge miljonair die haar geld heeft verdient met investeren in allerhande zaken. Daarnaast geeft ze les aan de hoge school in Amsterdam in technische analyses van de beurs.

Er was zoals ik net hierboven schreef nog geen les in dit soort vakken en Madelon vond dat wel belangrijk en is dus zelf begonnen aan de hoge school om daar les in te geven.

 

Je hebt twee keuzes. Je gaat kiezen voor scholing en je gaat geld verdienen of je kiest voor geen scholing en je zult nooit verder komen als waar je nu bent.

Crypto en trading academy

Met de crypto en trading academy leer je handelen in zowel aandelen, als in crypto. Dat is ook al bijzonder want meestal is het of crypto of aandelen. Maar bij deze academy leer je het allebei. Je leert technische analyses maken zodat je zelf kan gaan bepalen waarin je het beste kunt investeren en wanneer je moet inkopen en wanneer je moet verkopen.

MoneyTalks community

Met de cursus mee heb je ook 60 dagen toegang tot de moneytalks community waarin heel veel experts zitten. Gezamenlijk zorg je ervoor dat je ieder voor zich lekker groeit met zijn vermogen uiteraard naargelang je in kan leggen.

Ook bij de Moneytalks community kun je enorm veel leren. Dus wil je je verdiende geld van je affiliate marketing of je spaargeld alvast investeren maar je eerst nog richten op bijvoorbeeld affiliate marketing. Dan kun je alvast lid worden van de moneytalks community en dan later kiezen om je helemaal te laten scholen in het investeren.

en

Is jouw doel om steenrijk te worden?

En waarom zou dat niet je doel zijn? Dan moet je dus investeren in jezelf en in hetgeen je wil gaan doen en zorgen dat je daar de allerbeste in wordt.

Nieuwsbrief

Ik deel regelmatig tips over geld beleggen, geld besparen en geld verdienen. Wil jij ook deze tips ontvangen schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik vind het leuk om tips en adviezen te krijgen over hoe ik financiële vrijheid kan bereiken

* indicates required