Home » Betaalde cursussen

Betaalde cursussen

Betaalde cursussen heb je nodig als je serieus geld wil gaan verdienen en je hebt eigenlijk nog te weinig kennis van hetgeen je wil gaan doen.

Cursussen om een online bedrijf te starten of te verbeteren

Meester in SEO
Met de cursus meester in SEO ben je na het doorlopen van de cursus ook een echte meester in SEO.
Het is niet alleen makkelijk voor je website maar je kunt er nog veel meer geld mee verdienen door artikelen en websites van mensen te optimaliseren voor SEO

De affiliate marketing revolutie

Met de affiliate marketing revolutie kun je direct je eerste stappen zetten in de wereld van de affiliate marketing. Je kunt de video's stap voor stap volgen waardoor je direct kunt starten met het bouwen van je affiliate website.

De Marketing tornado masterclass

Een super uitgebreide cursus waarbij je aan de hand wordt genomen om willekeurig welke online business te starten vanaf het begint totdat je website staat als een huis.

Een cursus met enorm veel waarde.

€ 297

€ 47

€ 350 excl BTW

Cursussen als jij wil starten met investeren

Beginnerscursus beleggen 2.0
Word je gelukkiger! geld is niet het enige dat gelukkig maakt, maar tot op bepaalde hoogte is het toch wel fijn dat je niet meer naar je rekeningen om hoeft te kijken.

Crypto masterclass

Bij de crypto masterclass krijg je levenslange toegang tot al het videomateriaal, maar ook tot de community waar je al je vragen kunt stellen maar ook lekker kunt sparren over de nieuwste cryptomunten waar jullie rijk  mee gaan worden. 
Een enorm waardevolle cursus als jij wil gaan beleggen in crypto en als je precies wil weten wat je doet.

Cashflow box

Investeren in vastgoed is lastig in deze tijd. Met deze cursus leer je een geheel nieuw concept. Investeren in garageboxen.

Een concept wat nog maar weinig mensen hebben ontdekt. En de vraag naar opslag wordt steeds groter.

€ 197

€ 1997 maar als je eerst de gratis training doet heb je maar liefst € 1000 korting

€ 49.50

Alle cursussen die op deze pagina staan worden gegeven door bedrijven die gespecialiseerd zijn. Het zijn dus allemaal verwijzingen naar cursussen waarvan ik overtuigd ben dat ze je gaan helpen om een mooi extra inkomen te bouwen of om een mooi bedrijf op te bouwen.

 

Er is dus geen enkele cursus die ik zelf geef. Iedere cursus die je via deze pagina aanschaft daar krijg ik een klein bedragje voor. Het maakt jouw cursus daardoor niet duurder.
Dat neemt echter niet weg dat ik alleen de cursussen aanbied die ik zelf ook heb gedaan en waarbij ik overtuigd ben van de waarde van de cursus. Er staan geen cursussen tussen waar je eigenlijk niets aan hebt. Het zijn allemaal cursussen die hun geld echt wel opbrengen.