Home » Geld verdienen » Alles over affiliate marketing » Website nodig? Neem de beste website die er is.

Website voor je eigen (online) bedrijf

Je gaat een eigen online bedrijf starten en daarvoor heb je uiteraard een website nodig. Nu is de keuze in website’s enorm. Maar als jij een website wil starten om geld te gaan verdienen is het belangrijk dat deze website daar ook voor gemaakt is.

Als jij heel veel verstand hebt van online marketing en SEO is voor jou geen probleem; dan kun je voor de meest goedkope oplossing kiezen. Ga jij echter starten met een online bedrijf zonder enige kennis over online marketing. Dan raad ik je aan een website te nemen die met je “meedenkt”.

 

 

 

Een website bouwen maar ook online marketing is een vak. Als je weinig of geen kennis hiervan hebt is het verstandiger een "kant en klare" website te kiezen

Website gratis maken

Als jij al verstand hebt van online marketing of je bent bereid tijd en energie te stoppen in het volledig leren van online marketing. Dan is een gratis website zeker een optie.

Online marketing is een vak. En natuurlijk als jij bereid bent tijd en energie te stoppen in het leren van dit vak is dat perfect. Het is namelijk niet alleen handig voor je eigen website. Als je het vak je eigen hebt gemaakt kun je ook als freelancer aan de slag om teksten voor anderen te maken.

Een gratis website is dus alleen een optie op het moment dat jij  bereid bent om je te verdiepen in het vak online marketing of als jij al weet hoe alles werkt.

Ik adviseer je echter wel een eigen domeinnaam te nemen. Als jij in de affiliate marketing je geld wil gaan verdienen. Met een gratis website en de daarbij behorende domeinnaam kun je namelijk niet inschrijven bij de affiliate programma’s zoals tradetracker.

Mocht je dat echt niet willen dan zijn affiliate programma’s als plug and pay en Paypro bedrijven die je wel kunt gebruiken met een gratis website.

 

 

Bij een betaalde website heb je al meer mogeiljkheden om de SEO er zo goed mogelijk in te verwerken

Betaalde goedkope website

Een betaalde website, daarvan worden de mogelijkheden al direct beter.

  • Je hebt meer en betere templates om uit te kiezen
  • De mogelijkheden om de website te optimaliseren voor SEO zijn veel beter.

Je hebt nog steeds zelf kennis nodig van de online marketing. En je moet nog steeds je SEO zelf toepassen.

Maar er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een SEO titel te maken en een korte beschrijving van je artikel (meta beschrijving) . Zo worden je artikelen al direct beter gevonden in Google. Dat levert je veel meer bezoekers op. Meer betalende klanten en dus meer inkomen.

Je betaald voor een goedkope website ongeveer € 100 voor een jaar inclusief domeinnaam en registratie van je domeinnaam. Je hebt een mailadres voor je bedrijf. Verder heb je keuze uit goede templates en volop mogelijkheden om SEO toe te passen

Website waarmee je razendsnel online kan

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met een professionele website? Heb je weinig of geen kennis van online marketing en weinig of geen technische kennis?

Dan raad ik je een Phoenix website aan.

Phoenix is een website die je eigenlijk alleen hoeft in te vullen. Er is volop keuze uit templates. De website is al SEO geoptimaliseerd en klaar om jouw (affiliate)  producten te gaan verkopen.

Alles wat je nodig hebt is al aanwezig. Het enige wat jij nog moet doen is wervelende artikelen schrijven en de juiste sfeer maken met goede foto’s.

Je kunt deze website twee weken gratis uitproberen en je zit nergens aan vast. Je kunt op die manier kijken of hij bij je past. Of hij net zo goed is als dat ik hier aangeef en vooral of jij er lekker mee kunt werken en er een geheel eigen touch aan kan geven.

Na deze gratis periode is het aan jou om te kijken of je met deze website verder wil of dat je toch liever een andere website kiest.

 

 

 

 

Het is uiteindelijk de bedoeling dat je website ervoor gaat zorgen dat jij geld kan verdienen.

Welke website heb jij nodig?

Een website is niet alleen een online winkel of een visitekaartje. Een website moet voor je bezoekers voelen als een warm bad. Het moet voelen als een virtueel huis waar mensen zich thuis voelen. Waar ze het idee hebben dat ze jou kennen en dat ze jou vertrouwen.
Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat jij ze eerlijke informatie geeft.

Dat is belangrijk aan een website. En of het dan een gratis website is of een goed geoptimaliseerde betaalde website…….
Dat is geheel afhankelijk van jouw kennis en wel doel je met je website wil behalen.