Home » Geld verdienen » SEO cursus Meester in SEO

SEO cursus Meester in SEO

Ooit in een grijs verleden heb ik nog wel eens markteting gedaan op school. Echter de marketing van tegenwoordig daar zit volgens mij helemaal niets meer in van de marketing van vroeger. Ik heb dus besloten om een cursus in SEO te gaan doen.

En omdat ik lid ben van de IMU en zij echt een hele goede cursus aanbieden over SEO, ben ik dus gestart met de cursus meester in SEO.

 

 

 

Klik op de foto hiernaast om in ieder geval vandaag GRATIS te  kunnen beginnen met SEO. Je hebt dan in ieder geval al een opstapje.

Lidmaatschap van de IMU

Je hoeft niet persé lid te zijn van de IMU om de cursus meester in SEO te kunnen volgen.
De cursus is ook los te verkrijgen. Echter als je toch graag de cursus meester in SEO wil doen raad ik je aan om lid te worden van de IMU.

Naast de cursus van de SEO heeft de IMU namelijk nog heel veel meer interessante cursussen. Maar zoals al gezegd je hoeft niet persé lid te worden van de IMU. Je kunt de cursus Meester in SEO ook los aanschaffen.

 

 

 

Bij een lidmaatschap behoor je bij de community en helpt iedereen elkaar om dezelfde winstgevende weg te bewandelen op weg naar het grotere geld

SEO cursus, Meester in SEO

Meester in SEO is ongetwijfeld de beste cursus die je op internet kunt vinden voor een prijs die je zeker 100 voudig terug kan verdienen.

SEO bestaat uit zoveel meer dan dat je op internet over al leest. Natuurlijk is het zoekwoord belangrijk. Maar waar zet je die zoekwoorden overal neer om ook gevonden te worden en hoog te ranken in Google.

Hoe zoek je het beste zoekwoord. Je kunt kiezen op basis van het aantal keren dat er gezocht wordt op het zoekwoord. Maar heb je dan ook altijd het goede zoekwoord. En als de concurrentie daar moordend op is, hoe kom jij dan bovenaan?

 

 

 

Zorg dat je in Google zo hoog staat dat de mensen je als eerste zien en makkelijke kunnen vinden

Beginners en gevorderden

Ben jij een beginnend affiliate of een beginnende online ondernemer en weet je nog niets van SEO. Dan is deze cursus uitermate geschikt. Want net als bij Tornado masterclass wordt je ook bij deze cursus aan de hand meegenomen om jouw website volledig te optimaliseren. Het is dus enorm geschikt voor beginners.

Maar gevorderden kunnen hier ongetwijfeld ook nog heel veel van leren. Het gaat namelijk niet alleen over de basis SEO maar de cursus gaat echt de diepte in en leert je meer dan je bij de overige cursussen leert.

En niet in de laatste plaats omdat er een enorm waardevolle bonus bij zit van een online ondernemer die 2 miljoen (!?!) mensen naar zijn website krijgt iedere maand. En de manier waarop? Dat heeft hij zelf uitgevogeld en dat deelt hij met jou in de opnamen van het bonus webinar.

Wil jij beter gaan ranken in Google en ben je bereid om tijd te stoppen in het leren van SEO. Dan zou ik de cursus van de IMU nemen.

De inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit 12 modules:

 1. Introductie in SEO
 2. Keyword optimalisatie
 3. Rijke content
 4. SEO structuur
 5. Technische SEO
 6. Semantische SEO
 7. Snelheid
 8. Mobiele SEO
 9. Backlinks
 10. Webshop SEO
 11. Extra SEO lessen
 12. Bonus opnames van de SEO webinars

Er zijn in totaal 69 instructie video’s om te bekijken. Ze zijn allemaal interessant en belangrijk.

 

 

 

 

Maak je website stap voor stap beter en ontmoet in Google steeds meer nieuwe mensen die jouw website hebben gevonden

De video’s

In iedere aparte video wordt er een onderdeel van de SEO uitgelegd. Het is dan ook de bedoeling dat je na iedere video met je eigen website aan de slag gaat om de tips van die video op iedere pagina toe te passen.

Je krijgt het eerst uitgelegd wat er bedoelt wordt met bepaalde termen. Dan wordt er uitgelegd hoe je dat dus toepast op jouw pagina’s en op jouw website en als laatste krijg je een aantal voorbeelden te zien hoe dat precies bij andere website’s is toegepast.

De bedoeling is uiteraard dat je dan na de video terugkeert naar je eigen website en vervolgens alle tips en tricks die je in de video hebt gehad gaat uitvoeren.

Je website optimaliseren

Als dan stap voor stap je website is geoptimaliseerd dan duurt het uiteraard wel even voordat je hoger gaat ranken in Google.
Maar door hoger te ranken in Google krijg je uiteraard steeds meer bezoekers en meer potentiële klanten op je website die je dan hopelijk om kan zetten in betalende klanten.

Een extra tip

Iedere keer als er een pagina is geoptimaliseerd laat hem dan opnieuw indexeren door Google. Op die manier krijgt je website steeds een nieuwe boost.

 

 

 

Stap voor stap maak je je website groter, beter, belangrijker, mooier, tot je uiteindelijk de beste bent.

Hoger ranken door aan je website te werken

Door iedere keer na een video al je pagina’s aan te passen is er ook “beweging” op je website. Dat betekend dat je een actieve website hebt. Dat wordt door Google ook gewaardeerd waardoor Google je ook gaat belonen door je hoger te laten ranken.

Uitwerking van de module in geschrift

Aan het eind van iedere module is er een geschreven uitwerking van de module. Deze kun je printen en na iedere module als checklist gebruiken om te kijken of je alles hebt gedaan wat er is aangegeven.

 

 

 

Laat je helpen hoger te komen in Google. Laat je helpen de beste te worden.
De SEO cursus Meester in SEO is daarin de beste.

SEO cursus verder gebruiken

Vind jij voor jezelf dat je aan één website genoeg hebt maar vind je de SEO wel heel interessant? Als jouw website hoog rankt dan heb je bewezen dat je de SEO onder de knie hebt. Je kunt dan naast je eigen website je ook verhuren als SEO specialist.

Je hoeft het dus niet te houden bij alleen je website. Daarom begon ik ook met te vertellen dat je de cursus 100-voudig kunt terugverdienen. Want ik denk dat na het volgen van de cursus de SEO weinig tot geen geheimen meer voor je heeft.

 

 

Wordt de beste in SEO en vlieg zo hoog als je kan je financiële vrijheid tegemoet

Enthousiast over de SEO cursus

Niet alleen over de SEO cursus ben ik enthousiast. Eigenlijk ben ik over alles van de IMU wel enthousiast. En ik heb nog lang niet alles gedaan bij de IMU.
Om die reden ben ik ook blij met het lidmaatschap wat ik heb bij de IMU omdat ik nu alle cursussen stap voor stap kan volgen en op die manier mijn website’s steeds een stukje beter kan maken