Home » Kennisbank » Gratis cursus voor online geld verdienen

Gratis cursus voor online geld verdienen

Online geld verdienen is de toekomst. Maar het is nieuw. Het is onzeker.
Je kunt niet zomaar je baan opzeggen en starten met online geld te verdienen.

Maar je kunt wel starten met online geld te verdienen naast je baan.

Gratis online geld verdienen. Geen promotie en dus nooit meer salaris dan dat je nu krijgt

Dat moet anders kunnen. Iedereen leeft maar één keer. En dat leven moet je kunnen leiden zoals jij dat wil. De tijden zijn nu vele malen beter dan vroeger. Het internet heeft een hele nieuwe wereld geopend voor IEDEREEN.

Ook jij kan naast je baan geld verdienen en je dromen waar maken. Maar hoe begin je?

Crypto is er voor iedereen en is ook iets wat iedereen kan. Vanaf 5 euto kun je investeren in crypto en je kapitaal zo langzaam laten groeien.

Wat heb je nodig om geld te verdienen met crypto?

Gratis online geld verdienen met crypto

IEDEREEN kan online geld verdienen. Maar wist je dat mensen die lukraak in de crypto beginnen alleen maar verliezen hebben.
En dat is niet zo gek. Op dit moment staat de bitcoin op € 56354. Als jij wil gaan investeren in bitcoin en je stapt er nu zomaar in zonder dat je weet waar je mee bezig bent. Dan is de kans op verlies groot.

Want stel dat jij nu bitcoin koopt en de waarde van de bitcoin zakt naar € 48000. Dan heb je dus een behoorlijk verlies. Iemand die niets weet van de bitcoin schrikt hier heel erg van en zal dus heel snel zijn bitcoin gaan verkopen.

Dat betekend dat je van het geld wat je geïnvesteerd hebt dus veel minder overhoudt en je hebt dus een behoorlijk verlies.

Hoe kun je dan wel  gratis online geld verdienen met crypto?

Uiteraard als de markt stijgt. Als de bitcoin € 75000 waard wordt (en die kant gaat hij op) dan heb je dus geld verdient met crypto.

Je moet dus om te beginnen vertrouwen hebben en handelen zonder je emotie een rol te laten spelen. Maar als je voor het eerst investeert is dat moeilijk en eng.

Om die reden is het goed om een cursus te volgen. Een cursus waarin uitgelegd wordt wat de marktwerking is van crypto en waarom je niet met emotie moet handelen. Waarom je vertrouwen moet hebben dat het weer goed komt met de crypto of in dit geval de bitcoin.

Maar je leert ook hoe je technisch naar de crypto kijkt. Wanneer je kunt verwachten dat hij gaat zakken (en dat je dus ook even wacht met investeren tot hij is gezakt).

Allemaal dingen die belangrijk zijn om geld te verdienen in plaats van te verliezen.

Handelskosten

Op ieder platform waar je crypto aan- en verkoopt betaal je handelskosten.  Iedereen wil en moet geld verdienen om te kunnen eten. Een handelsplatform verdient geld aan het feit dat jij crypto koopt en verkoopt.

Bitvavo is daarbij verreweg de goedkoopste. En het leuke is als je nu inschrijft dat je voor € 1000 transacties mag doen en je betaald daarover geen handelskosten. Dat is toch weer lekker extra verdienen.

Het voordeel van bitvavo is dat het heel helder is wat de kosten zijn. Als jij bijvoorbeeld voor € 25 aan bitcoin wil kopen staat er bij de aankoop al hoeveel handelskosten je betaald.

Dit is ook zo op het moment dat je gaat verkopen.
In dit voorbeeld betaal je bij bitvavo € 0.07 aan handelskosten voor de aankoop van bitcoin. De handelskosten zijn afhankelijk van het bedrag wat je aan- en verkoopt. Verkoop je de bitcoin op bijvoorbeeld € 28 dan zul je ongeveer € 0,08 handelskosten betalen. Dat betekend dat je dus € 0,15 kosten betaald en dus een winst hebt van € 2,85

De handelskosten moet je dus wel even rekening mee houden. Stel dat je ziet dat de bitcoin gaat zakken en hij staat op € 25,08 heb je dus al verlies als je op dat moment verkoopt.

Gratis cursus over crypto

Op dit moment wordt er een gratis cursus aangeboden waarbij je leert hoe crypto werkt.

Gratis online crypto Training

Na deze gratis training van 1,5 uur:

Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
Weet je met welke strategie je geld kunt verdienen!
Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

 

Gratis online geld verdienen met crypto hoe te beginnen?

Je start met het aanmaken van een account bij bitvavo. Bitvavo is veruit het goedkoopste handelsplatform. En als je nu inschrijft heb je bij de eerste € 1000 geen handelskosten.

Vervolgens schrijf je in voor de gratis crypto training zodat je leer wat crypto inhoudt.

Alles gedaan?

Dan kun je nu starten met het gratis verdienen van geld en je eerste stappen zetten op weg naar het eerste miljoen.