Home » Ondernemers tip: Lees onze eerlijke reviews » Review over het e-book "Online geld verdienen in 10 stappen" van Doyoucopy

Review over het e-book "Online geld verdienen in 10 stappen" van Doyoucopy

Een passief inkomen of te wel het nieuwe rentenieren is een vorm van geld verdienen die steeds meer mensen ontdekken. Er komen per dag duizenden websites bij op internet. Maar voorlopig is er nog plaats voor iedereen.

Ben jij het ook beu om uren te ruilen voor geld?

Iedere dag de wekker. Iedere dag op weg naar je werk. Verplicht op komen dagen in ruil voor geld. En moet je een keer naar de tandarts of is het mooi weer en wil je een keertje naar het strand. Dan is daar wel toestemming voor nodig.

Hoe fijn zou het zijn als je kon besluiten om vandaag vroeg op te staan. Dat je een paar uurtjes zou werken. Dan lekker de rest van de dag naar het strand en dan in de avond misschien nog wat werken. En dat dat net zo veel op zou leveren als je huidige baan.

Er zijn inmiddels heel veel mensen die dit leven leiden. Die op een regenachtige dag extra werken en met mooi weer lekker naar het strand gaan. Die het vliegtuig pakken en op vakantie gaan wanneer ze willen en dat op vakantie nog een uurtje of een paar uurtjes per dag werken en verder vakantie vieren.

Snel-rijk-methode

Nee, het is zeker geen snel rijk methode. Het is het opbouwen van een passief inkomen. Het eerste jaar werk je misschien wel dubbel. Zowel voor je baas als voor jezelf. Maar als je business gaat groeien kun je afscheid nemen van je baas. Vanaf dat moment kun je werken waar en wanneer je wil. Je inkomen groeit maand na maand. En over 10 jaar werkt het internet voor jou en verdien jij je geld slapend, tijdens een dagje weg en tijdens je vakantie. Eigenlijk altijd en overal. Met misschien nog een paar uurtjes werk in de week.

Geinteresseerd in een passief inkomen opbouwen?

Edward Hendriks heeft het boek: “Online geld verdienen in 10 stappen” geschreven.
Een boek waarbij je aan de hand wordt genomen door middel van een stappenplan om jouw online business op te zetten. Zonder dat je daar ook maar enige technische kennis voor nodig hebt.

Dit is een compleet boek waarin je volledig wordt uitgelegd hoe je een volledig inkomen kan genereren in 10 stappen. In Jip en Janneke taal wordt uitgelegd hoe iedereen het leven kan leiden wat hij wil door een goede en stabiele business op te bouwen.

Ook jij kan dus een passief inkomen opbouwen. Ook jij kan veel eerder stoppen met werken dan de pensioengerechtigde leeftijd en toch doen en laten wat je wil omdat het internet ervoor zorgt dat jouw inkomen gegarandeerd blijft.

Investeren in een eigen business?

Ja. Als je nog nooit geld hebt verdiend op internet dan raad ik je aan dit boek te kopen voor slechts
€ 14. Daarbij geldt ook nog eens dat als je het hebt doorgelezen en het lijkt je niets dan krijg je 100% je geld terug. Maar ik kan me niet voorstellen dat je de weg naar de vrijheid niets vindt.
Verder heb je een laptop of een computer en een internet verbinding nodig. Meer investering heb je niet nodig om je online inkomen te gaan opbouwen.

Mijn verhaal

Ik vind het heerlijk om te schrijven. Ik heb al lange tijd een website waar ik enorm veel artikelen voor heb geschreven. Ik had er echter nooit een verdienmodel aan gekoppeld.
SEO (zoekmachine optimalisatie) ik had er nog nooit van gehoord.
Er ging echt een hele wereld voor mij open. Ik ben al mijn artikelen die ik ooit geschreven heb aan het optimaliseren en het is geweldig om te zien dat artikelen die al jaren erop staan en maar 60 bezoekers hadden gehad nu opeens op 300 bezoekers staan. Door een paar aanpassingen in het artikel……

Ik heb alle artikelen even op offline gezet en ben ze allemaal wat logischer in gaan delen en gaan verbinden met elkaar. Nu is mijn website veel beter leesbaar en dat zie ik terug in de aantallen bezoekers. Ik dacht dat ik het al best goed deed en dat ik best wat bezoekers had, maar ik heb het aantal bezoekers gewoon verdrievoudigd.

Alle informatie vind je waarschijnlijk ook op internet

Ja, er is op internet zoveel informatie te vinden dat je waarschijnlijk alle informatie die in het boek staat ook op internet vindt. Ik heb heel veel gratis webinars gevolgd. Ik heb heel veel gratis boeken gedownload en gelezen en allemaal tillen ze maar net een tipje van de sluier op. En inderdaad iedereen een ander tipje zodat je uiteindelijk alle informatie best bij elkaar krijgt. Maar dat kost heeeeeeeeel veel tijd. En ik denk dat je die tijd veel beter kan stoppen in het volgen van je stappenplan uit dit boek. Je bent dan namelijk op een goede manier al een eindje op weg om je inkomen op te bouwen. Voor € 14 zou ik dit boek nemen in plaats van uren en uren op internet te zoeken naar kleine stukjes informatie en die gaan verbinden.

Online geld verdienen is niet voor iedereen.

Ik heb verschillende verdienmodellen omdat ik niet van één verdienmodel afhankelijk wil zijn. Maar ik heb nog geen enkel verdienmodel gevonden waar je niet hoeft te investeren en niet hoeft te werken.

  • Je moet succesvol willen worden in het geld verdienen op internet
  • Je moet niet na twee maanden willen afhaken omdat je nog niets verdient hebt
  • Je moet wel doorzettingsvermogen hebben om in ieder geval dagelijks minimaal een uurtje aan je business te werken
  • Je moet dit willen, je moet hierbij in jezelf geloven en je moet in het begin er meer tijd instoppen dan dat het geld oplevert.

Ook jij kunt financieel onafhankelijk worden met behulp van Edward Hendriks en zijn boek:
“Online geld verdienen in 10 stappen”