Home » Reviews » Tibor Antivirus review en project Hemera. Ken jij Tibor Olgers al?

Tibor Antivirus review en project Hemera. Ken jij Tibor Olgers al?

Tibor antivirus, Een korte online training om je weerstand te verhogen. Maar niet alleen de weerstand van je gezondheid maar ook van je banksaldo en je gemoedstoestand.

Met Tibor antivirus op weg naar een betere weerstand op alle vlakken

Wilt u een bedrijf beginnen of bent u al begonnen, maar zoekt u een oppepper voor uw zakelijke activiteiten of uw dagelijkse ritme? Tibor antivirus kan u op weg helpen en het verschil maken door u perspectief te geven en uw mentaliteit te verbeteren. Zijn de programma's van Tibor een zinvolle, effectieve en verstandige keuze? Lees verder zeker verder.

Voordelen van Tibor antivrus

Op zoek naar het perfecte evenwicht tussen werk en privéleven kwam ik bij Tibor terecht

Alles heeft ups en downs: het leven, relaties, je werk, enzovoort. Voor creatieve mensen of mensen met uitgesproken ambities schuilt daar een groot gevaar in. Je wilt niet dat die creativiteit dooft of dat de ambities ondergesneeuwd raken en naar de achtergrond verdwijnen.

Om mezelf te motiveren en alert te blijven, kwam ik op de website Tibor.nl terecht. Om niet steeds in hetzelfde kringetje rond te blijven draaien, besloot ik mezelf een ontsnapping cadeau te doen. Dat had natuurlijk ook een weekendje Ardennen kunnen zijn, maar ik wilde met focus en nieuwe energie terugkomen.

Wat me aanvankelijk aansprak was de no-nonsense aanpak, al vroeg ik me af hoe lang het effect van mijn deelname zou aanhouden.

Tibor antivirus

Waarom reviewen we vandaag Tibor Antivirus?

Vanuit mijn eigen enthousiasme over wat ik op de website had gelezen, begon ik mijn zoektocht naar het ideale coachingstraject bij Tibor antivirus. Ik wilde vooral ontdekken hoe ik vanuit een ander perspectief naar mijn bedrijf en mijn leven kon leren kijken, zodat ik weer de kansen zou zien en durven grijpen die op mijn pad kwamen.

Daarnaast geloof ik heilig in het creëren van je eigen kansen. Echter daar was in mijn drukke agenda weinig ruimte voor. Een serieuze reset onder professionele begeleiding zou me goed doen.

Een uitleg van Project Hemera

Zolang je lid bent, ontvang je elke maand een persoonlijke motivatiebrief van Tibor antivirus. Om de drie maanden ontvang je een nieuw dagboek, dat je nog 90 dagen kunt gebruiken.

In het dagboek houdt je je persoonlijke dagboek bij over verschillende onderwerpen, zoals je acties van die dag, je sportactiviteiten, je maaltijden, maar ook hoe je vooruit bent gegaan of welk cijfer je een onderdeel geeft.

Met dit project helpen we ondernemers zoals jij aan zakelijke groei en een beter leven. Je ziet elke dag wat er moet gebeuren, zowel zakelijk als privé. Door de opbouw en de duidelijkheid krijg je dat ook af. En niks voelt zo fijn als een dag afsluiten waarop je alles hebt gedaan dat je belangrijk vond.

Waarom het selectieproces van een training of een coach zo belangrijk is

Als je eenmaal de stap hebt gezet om coaching in te schakelen, moet je openstaan voor alles wat er daarna gebeurt. Je moet eerlijk durven zijn naar jezelf, terug kunnen kijken naar wat je goed hebt gedaan, maar zeker ook naar wat beter had gekund.

Je moet kunnen reflecteren op alle facetten van je leven. Zeker niet alleen op de bergen werk die je doet of wat er op je bankrekening staat. Daarnaast zijn er verschillende soorten coaches en moet je je sterk afvragen welke aanpak en welke inhoud je echt verder zal helpen.

Coaching is niet altijd goedkoop en zeker niet altijd leuk. Je zult dingen ontdekken die je liever niet onder ogen had gezien, dus het vinden van de juiste coach en het beste programma is een hele uitdaging.

Wat beloofd Tibor.nl en zijn die beloftes wel realistisch

  • Tibor antivirus programma's beloven u in beweging te krijgen. Hoe lang zou deze fase duren? Eenmaal terug in uw eigen omgeving en achter uw eigen bureau, kan die "beweging" snel wegebben.
  • De belangrijkste sleutelwoorden zijn: "Geld op de bank, je geest tot rust brengen en genieten van je dag". De vraag is welk programma of coachingstraject dit dan ook kan garanderen.
  • Het belooft minder stress door structuur en overzicht te creëren.

De voor- en nadelen van Tibor.nl

Voordelen

  • Als je een (te) drukke agenda hebt, kun je kiezen voor een online programma of bijeenkomst, zodat je geen tijd verliest door te moeten reizen naar een locatie.
  • De retraites zijn intensieve dagen waarin je veel kennis en nieuwe vaardigheden opdoet.
  • Alle coaches brengen hun eigen waardevolle expertise mee, zodat je vragen altijd beantwoord kunnen worden door iemand met ervaring.
  • Er zijn altijd mogelijkheden bij Tibor.nl, want er is een programma voor zowel het grote als het krappe budget.

Minpunten

  • Hoe aantrekkelijk de retraite in Spanje ook is, het zal niet voor iedereen betaalbaar zijn en dat terwijl een totaal andere omgeving je heel goed kan doen.
  • Als je iemand bent die het moeilijk vindt om online te luisteren, mee te doen en jezelf te ontwikkelen, zijn de online programma's misschien minder geschikt voor je of minder winstgevend dan je zou willen.

Hoe uniek is Tibor.nl?

Er zijn verschillende retraites en coaches, maar de vraag is of die net zo doelgericht werken als Tibor's antivirus. Alle ervaring van de teamleden en hemzelf weerspiegelen het aanbod op de website. Dit gaat veel verder dan wat de meeste concurrenten kunnen bieden. De kracht ligt in bundeling en samenwerking.

Er zijn ook meer dagboeken. Maar die zijn vaak gericht op een specifiek onderwerp. Het gaat dan alleen om je mindset, of alleen om het krijgen van duidelijke doelen op het werkgebied. Het totaalplaatje is dan moeilijker te vinden, terwijl je zo veel kunt leren.

Voor wie is Tibor.nl geschikt?

Iedereen die behoefte heeft aan een uitdaging of richting op zakelijk gebied kan bij Tibor antivirus en zijn team een programma vinden dat uitkomst biedt. Je moet bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en je handen vies te maken. Bij de retraites kan dat letterlijk worden genomen als je buiten een activiteit doet, maar voor het grootste deel gaan je hersenen weer aan het werk. 

Conclusie

Aangezien een gepassioneerd en vakkundig team zich achter Tibor antivirus heeft geschaard, is elk programma dat op Tibor.nl wordt vermeld, naar onze mening, meer dan de moeite waard. Er is voor ieder wat wils. U behaalt concrete resultaten en daar gaat het uiteindelijk om.