Home » Reviews » Voor de investeerder: Review de cashflowbox

Investeren in vastgoed, review videotraining de cashflowbox

 

Mensen met ook maar een klein beetje spaargeld zijn inmiddels op zoek naar manieren om hun spaargeld meer waard te laten worden.
Investeren in stenen is zonder meer de meest betrouwbare manier om te investeren en om te zorgen dat je geld niet minder maar juist meer waard wordt.

Om die reden een review over de video training van de Cashflow box.

 

 

Mensen die hun motor thuis niet kunnen stallen zijn op zoek naar huurmogelijkheden voor het plaatsen van hun motor in de winter.

 

Wat is de cashflowbox?

Alweer iemand die probeert geld te verdienen door een simpele cursus en zijn inkomen haalt uit wat ik koop?
Ja dat klopt. Sandra Aagenborg heeft deze cursus opgezet om te verdienen. Maar ze heeft de cursus en de informatie die je krijgt wel dusdanig opgezet dat jij ook geld kan verdienen.

Geen loze beloften maar gewoon een serieuze cursus en hulp daar waar jij het nodig hebt.

De huizenmarkt is oververhit. Het is niet rendabel om je geld nu te beleggen in huizen. Maar beleggen in stenen is het meest betrouwbare beleggen wat je kunt doen. Sandra gaat je dus leren hoe je een passief inkomen kan verdienen met het kopen en verhuren van garageboxen.

En waarom garageboxen, dat  lees je verderop in het review.

 

 

Er zijn mensen die graag sleutelen, maar daar is in de garage thuis niet altijd de ruimte voor met eigen auto en fietsen die worden opgeborgen in de garage thuis

 

Wie is Sandra Aagenborg

Sandra Aagenborg is een psycholoog met een eigen bedrijf en gespecialiseerd in ACT. Wat is ACT, dat is iemand die binnen de psychologie de problemen heel anders aanpakt dan je alleen maar aan te moedigen je problemen te vergeten.
Een ACT specialist is iemand die je leert met je probleem te dealen en er op verschillende manieren naar te kijken. Je gedachten niet je handelen te laten bepalen maar kijken wat daadwerkelijk werkt.

Even heel kort een uitleg er over om duidelijk te maken dat Sandra niet de eerste de beste is. Ze is gewend te werken met mensen die bang zijn van dingen. Die dingen eng vinden.
Vanuit die achtergrond is het natuurlijk veel eenvoudiger om een cursus te schrijven om mensen te helpen. En dat helpen doet ze in dit geval in de vorm van het leren om jou geld te verdienen met het kopen en verhuren van garageboxen.

Waarom niet alleen zelf hieraan verdienen, waarom een cursus maken?

Er zijn nogal wat regeltjes en wetjes die het lastig maken om alles in één keer goed te doen.  Dit uitzoeken kost veel tijd en dus ook geld.

Ik heb ooit uit moeten zoeken hoe je op een legale manier honden in Nederland kreeg om ze daarna aan een goed baasje te helpen. Daar waren maar liefst 6 verschillende wetten mee gemoeid. Ik ben een half jaar bezig geweest. Om zoveel mogelijk honden te helpen heb ik hier ook een kleine cursus van gemaakt om te zorgen dat er heel veel honden geholpen konden worden.

Niet iedereen hoeft het wiel zelf uit te vinden, en in dit specifieke geval heeft Sandra en haar partner al zoveel uitzoekwerk gedaan dat ze hier expert in zijn geworden. Door die kennis te delen middels een cursus kunnen ze heel veel mensen helpen om snel van start te gaan met het beleggen van hun geld in één of meerdere garageboxen zodat er een passief inkomen kan ontstaan voor degene die dat graag willen.

 

 

 

Mensen zoeken garage boxen om spullen op te slaan waar ze thuis geen ruimte voor hebben. Soms maar voor tijdelijk maar soms ook voor langere tijd

 

Wat claimt de cashflowbox?

Een videotraining voor beginnende vastgoed beleggers hoe je kunt beginnen met het verdienen van geld door je geld te investeren in garageboxen.

Het is een gat in de markt omdat de grote beleggers allemaal azen op huizen en kantoorpanden. Ze laten de garageboxen simpelweg links liggen omdat ze “te goedkoop” zijn en “te weinig opbrengen”.
Maar als je ooit naar Massa is kassa hebt gekeken of de uitdrukking kent dan weet je dat veel kleintjes ook een grote maken.

Dit doet nog niemand! Er is GEEN ENKEL volledig kennis product over het investeren in garageboxen voor een passief inkomen.

 

 

 

Ook een garageplaats is een gewild artikel voor mensen die bijvoorbeeld in een flat wonen en daar maar één parkeerplaats bij krijgen

Wat krijg je bij de video cursus

Op dit moment wordt de cashflowbox aangeboden voor maar € 49,50 als start. Daarvoor krijg je 10 videotrainingen met alle informatie die je moet weten. Je kunt na deze trainingen direct op zoek naar je eerste garagebox om te kopen en daarna te gaan verhuren.

In de videotrainingen gaan ze in op waarom wel of waarom juist geen nieuwe garagebox, of waarom niet of waarom wel een bestaande garagebox.
Maar je wordt ook geholpen met de BTW, maar ook over de belasting waar je dan inkomt.
Je leert te berekenen wanneer het kopen en verhuren van een garagebox rendabel is voor je of wanneer juist niet en je het beter niet kan doen.

Daarnaast waarom zou je je box moeten verkopen en aan wie dan?

Uitgebreider kun je het denk ik niet vinden.
Daarnaast kun je gebruik maken van hun know how door je te abonneren. Zo kun je ze om advies vragen als je dat nodig hebt in het begin.

Als je eenmaal zelf weet wat je moet doen en wat er nodig is kun je besluiten dat je ze verder niet meer nodig hebt.

 

 

 

Een oldtimer daar is niet altijd plaats voor thuis. Een huur garage is dan een uitkomst en zeer gewild

Krijg je waar voor je geld?

Ik weet zeker van wel. Maar het fijne is dat je dat zelf kunt bepalen.
Je mag de videotraining van de cashboxflow maar liefst 15 dagen testen.
De video’s bekijken, de opdrachten maken etc.

Als het niet bevalt of het is niet wat jij gedacht had, dan stuur je een mailtje en krijg je je geld terug.

Zo kun jij dus zelf bepalen of je waar krijgt voor je geld.

 

 

Tijdelijke of langdurige opslag van spullen is ook iets waarom mensen op zoek gaan naar een garagebox

 

Mijn ervaringen

Ik vind het een verfrissende manier om naar het investeren in vastgoed te kijken. Ik had zelf ook niet gedacht aan het investeren in garageboxen.
Daarbij is er ook in de garageboxen weinig meer te huur. Denk ook aan caravans, campers, boten. Met de corona hebben heel veel mensen een camper of een caravan gekocht maar er is een nijpend tekort aan opslag voor deze spullen. Mensen betalen maar al te graag huur als je een garagebox verhuurd waar hun caravan of camper in kan staan.

Wij zijn inmiddels zelf bezig met een stuk grond wat we nog hebben om te kijken of we daar garageboxen op kunnen bouwen voor de verhuur. Iets waar we anders niet aan gedacht zouden hebben.

 

 

 

Mensen met caravans en campers hebben op dit moment een probleem om stalling te vinden, heb jij een garagebox die groot genoeg is dan heb je waarschijnlijk heel snel een huurder

Eindoordeel

Ik ben altijd op zoek naar projectjes om te investeren . Als je op internet gaat kijken kom je veelal hetzelfde tegen. Crypto en aanbieders die jou proberen over te halen om je geld bij hen te investeren. Vastgoed bedrijven die je mee willen laten doen in grote projecten en waar je dan wel minimaal 100.000 in moet leggen.

Dit zijn leuke kleinschalige projecten waarmee je kunt groeien zo ver als je wilt. Het beleggen in stenen is simpelweg het meest betrouwbaar om te beleggen en of het dan in een villa is (die jij hopelijk van je passief inkomen kan kopen) of in garageboxen. Je geld wordt er alleen maar meer waard van.