Home » Reviews » Voor de investeerder: REVIEW: Geld verdienen met opties

Review geld verdienen met opties

Geld verdienen op internet is tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Er zijn tal van manieren om geld te verdienen op internet en eentje daarvan is het handelen in opties.

Met opties kun je veel geld verdienen maar je kunt er ook heel veel geld mee verliezen als je niet weet waar je eigenlijk mee bezig bent.
Onderzoek heeft aangetoond dat 90% van de particuliere beleggers geld verliest op de beurs.

Omdat ze eigenlijk niet weten waar ze mee bezig zijn.
Als je serieus geld wil verdienen zul je je moeten verdiepen in waar je mee bezig bent. Je zult moeten leren hoe het werkt.
Doe je dat niet dan behoor jij zometeen tot de 90% van de beleggers die geld verliezen.

Het zou doodzonde zijn als je juist probeert te verdienen op internet.

 

Wie is Harm van Wijk

Harm van Wijk is de schrijver van het e-book: “Geld verdienen met opties”.
Het is een grote naam in de beleggingswereld. Hij heeft jarenlang voor de ABN-Amro en de Fortis bank gewerkt en zijn grote passie ligt bij het beleggen.

En hij is er ook goed in anders kun je nooit zo’n goede naam in de beleggingswereld hebben.

Hij heeft inmiddels een eigen website. Daarnaast is hij eigenaar en oprichter van Beursbulletin. Het grootste Nederlandse weekblad op basis van de technische gegevens van de beurs.

Zijn grootste passie is zoals al eerder gezegd het beleggen. Maar hij vindt het ook geweldig om particuliere beleggers door middel van bijvoorbeeld dit e-book, maar ook door middel van online cursussen grote winsten te laten verdienen.
Hij heeft al heel veel mensen geholpen van het verdienen van iets extra’s tot een volledig inkomen op  basis van beleggen.

Zij specialiteit is het maken van technische analyse voor in- en verkoop van aandelen en opties.

 

Wat claimt Harm van Wijk als je het boek: “Geld verdienen met opties” koopt?

Bovenaan de pagina van de website begint hij met de

 

IEDEREEN KAN DIT GARANTIE

 

Hij begint dus met een uitdaging, maar ook met een hele sterke belofte.

Hij is er ook zo van overtuigd dat jij en verder iedereen dit kan dat hij een 30- dagen niet goed geld terug garantie op het boek heeft.
Als je dat durft te garanderen met een e-book vind ik dat je een rotsvast vertrouwen in je product hebt.

Daarnaast claimt hij dat je met de technieken uit het boek GEEN geld verliest en dat je je beleggingsdoelen sneller verwezenlijkt.

Ik vind het een behoorlijke claim die hij zichzelf op legt.

 

Wat krijg je en krijg je waar voor je geld?

 

Wat krijg je:

De Aanbieding van € 47 omvat:

Het e-book : Geld verdienen met opties
Bonus 1: opbrengstencalculator
Bonus 2: calculatie sheet
Bonus 3: margincalculator
Bonus 4: abonnement op optiealert.

Krijg je waar voor je geld?

Het e-book is een stap voor stap uitleg om op de beurs te handelen in opties. Met technieken om te zorgen dat je geen verliezen hebt.
Aangezien 90% van de particuliere beleggers geld verliezen op de beurs is het al mooi meegenomen dat je geen verlies leidt.

Natuurlijk kun je nooit handelen zonder verliezen te lijden. Je zou waarschijnlijk de eerste op de hele wereld zijn die alleen maar winst heeft. Zo ver komt zelfs Harm van Wijk niet.
De technieken omvat een dusdanige tacktiek dat de winsten die je maakt ruimschoots de verliezen overtreffen.

Harm van Wijk is iemand die erg goed is in het overbrengen van en de uitleg van deze technieken, dusdanig dat iedereen het ook kan snappen. Hij werkt in het boek met veel voorbeelden waardoor de materie langzaam indaalt.

Dus krijg je waar voor je geld, ik vind van wel. Ik vind het een goed, interessant en leerzaam boek waar ( hoop ik) veel geld mee te verdienen is.

 

Mijn ervaringen met het e-book Geld verdienen met opties

Ik vind het werken via internet fantastisch en ik vind het nog leuker om mezelf steeds opnieuw uit te dagen met iets nieuws te proberen.
Uiteraard “speel” ik alleen met geld wat ik niet nodig heb. Het geld wat ik heb verdient met ander werk op internet (bijvoorbeeld affiliate marketing) gebruik ik om weer iets nieuws te leren (investeren in mezelf) en om daar dan weer mee geld van te maken.

Als je werkt via internet zijn verschillende inkomensstromen wel verstandig. Ik wed nooit op 1 paard.

Het boek. Ik had nog nooit iets met opties gedaan, wel met aandelen , valutaparen en crypto maar nog nooit met opties.

In het begin komt er uitleg van wat alles inhoudt. Mijn eerste reactie toe ik aan het lezen was om het boek weg te doen en nooit meer te openen.
Pffffffffffffff dacht ik. Dit zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn? Het duizelde me al op pagina 9, toen was het verhaal net begonnen.

Maar ik kan er niet zo goed tegen als ik iets niet begrijp en zeker niet als er geld mee te verdienen is. Dus op een rustig moment ben ik opnieuw begonnen in het boek en weer leek het abracadabra voor mij maar ik ben stug doorgegaan.
Op een gegeven moment komen er voorbeelden en toen daalde alles langzaam in. Langzamerhand ging ik begrijpen wat een call optie was, een put optie etc.

Ik begon lol te krijgen in het meerekenen en meedenken over de voorbeelden die hij aangaf en langzaamaan ging ik het begrijpen.

Ik ben nog niet echt op de beurs bezig. Maar op aanraden van Harm van Wijk in het boek ben ik begonnen met op papier te handelen in opties. Kijken of ik ook heb begrepen wat er is geschreven.

Een strategie maken op papier en mijn “aankopen” op papier doen om te kijken of mijn strategie klopt.
Ik ben aan het leren en ik heb er tijd voor want ik heb nog geen geld genoeg vrij om in opties te gaan beleggen. Op dit moment zit er nog veel vast in de cryptomarkt en moet ik eerst wachten tot die weer gestegen is zodat ik mijn winsten weer ergens anders kan gebruiken.

Tot die tijd beleg ik in opties op papier en ik vind zelf dat ik het best leuk doe.

Heb jij geld over en lijkt het je leuk om in opties te handelen? Leer het dan gewoon van de beste die er is. Ik denk dat Harm van Wijk ook jou prima kan uitleggen aan de hand van het boek hoe jij je geld kunt vermeerderen door middel van opties.

Wil jij het e-book Geld verdienen met opties kopen?