Home » Reviews » Voor de online ondernemer: Review de internetsuccesgids

Review over de internetsuccesgids of te internetmarketingrevolutie

Waarom ik begonnen ben met de affiliatemarketingrevolutie

 

Ik ben van het begin af aan bezig met “zielige” hondjes te herplaatsen. Ik heb daar nooit een verdienmodel in gehad. Het was (en is) mijn passie om honden een beter leven te geven. Echter door mijn passie ben ik door heel veel stichtingen “misbruikt”. Natuurlijk was ik daar zelf bij. Maar ik vond en vindt alles zielig.

Dit alles heeft mij heel veel geld gekost. Inmiddels ben ik gestopt met het opvangen van honden. Het was simpelweg niet meer te betalen. Heel veel stichtingen halen geld binnen door de honden te plaatsen. En ik was degene die de problemen op loste voor niets.

Ik heb besloten dat het nu tijd is om al mijn schulden eens te gaan aflossen. En ik ben op zoek gegaan naar een verdienmodel wat ik naast de opvoeding en training van de honden kon doen. En dat is affiliate marketing geworden.

Even wat advertenties plaatsen en rijk worden

Zo werkt het dus niet. Ik dacht ik heb een leuke website met al best veel bezoekers. Ik zet er even wat advertenties op en dan ga ik vanzelf geld verdienen. Dat viel tegen.

Maar als ik ergens voor ga, dan wil ik het ook goed doen. Ik zag wel heel duidelijk in dat ik iemand nodig had die me het één en ander ging uitleggen.

Jacko Meijaard van de internetsuccesgids

Ik kwam op een gegeven moment een advertentie tegen van Jacko Meijaard. Naar mijn idee een enorme schreeuwerige advertentie. Maar deze advertenties triggeren mij altijd.
Bij dergelijke advertenties heb ik altijd zoiets van: “bewijs maar eens dat je zo goed bent”

De affiliate marketing revolutie

Ik heb nog even getwijfeld. Ik ben namelijk wel een echte zeeuw en draai ieder dubbeltje drie keer om. Maar ik was er ook wel van overtuigd dat je geen geld kan verdienen zonder dat je kennis hebt van waar je mee bezig was. Ik had dat intussen ook ervaren en dus heb ik besloten om de video training van de internetsuccesgids te kopen en ook te gaan volgen.

Ik wist nog helemaal niets!!

Ik ben soms erg makkelijk. Dan denk ik: “dit weet ik allemaal al” . Ik had nu een cursus aangeschaft en ook besloten om deze stap voor stap te volgen.
Toen kwam ik er ook achter dat ik nog helemaal niets wist. Ik had al veel gratis webinars gevolgd. Ik dacht dat ik al best wat wist. Maar toen ik begon aan de cursus werd het al snel duidelijk dat ik nog helemaal niets wist.

De videotraining

De cursus is een videotraining en ik had een nieuwe website gemaakt om de videotraining volledig mee te kunnen doen en deze dus stap voor stap op te bouwen.

Tijdens iedere video moest ik mezelf bedwingen om niet direct aan de slag te gaan maar om de video eerst helemaal uit te kijken voordat ik aan de slag ging.
Sommige video’s heb ik wel 5 of 6 keer bekeken om te kijken of ik het allemaal goed deed.

Seo

Optimalisatie voor de zoekmachines. Ik kwam er achter dat daar ook nog een heel plan en idee achter zat. Ik zat nog volledig in het ouderwetse, het zoekwoord zo vaak  mogelijk herhalen in de tekst. Maar het is een compleet algoritme wat Google gebruikt. Als je daar eenmaal wat inzicht in hebt zie je dat je bezoekers gestaag gaan stijgen.

Artikelen schrijven

Ik wilde artikelen schrijven om mensen te helpen. Ik heb nooit artikelen geschreven om daar ook een verdienmodel aan te koppelen. En ik heb ze zeker nog nooit seo geoptimaliseerd.

Opeens werd het duidelijk hoe je een website opbouwt. Als je echt mensen wil helpen zoals ik bezig was moeten de mensen je artikelen wel kunnen vinden. Anders schrijf je nog voor niets.
Het leuke van de video training vond ik ook dat Jacko steeds zei: “zo simpel is het” en het bijzondere was dan ook dat het ook heel simpel was. Je moet alleen de te nemen stappen even op een rijtje hebben.

Mindset

Wat ik nog het allerleukste vond aan de cursus was te leren hoe je je mindset verandert. Als je nooit de intentie hebt gehad om rijk te worden. Maar het succes ligt nu eigenlijk binnen handbereik…..
Gaan leren denken over hoe je dan inderdaad rijk wordt. Gaan leven als iemand die al rijk is.

Het is een manier van denken waar je nooit aan gedacht hebt. Het motiveert je om geld te gaan verdienen. En dat is een belangrijk maar ook een enorm leuk onderdeel van de training

 

Mijn ervaring met de internetsuccesgids

Ik was om. Nu heb ik altijd graag geschreven en vooral over honden waar ik ook heel veel van weet. Maar ik vond het enorm leuk om te zien dat mijn bezoekersaantallen naar boven gingen. De verkopen gingen nog niet direct stijgen maar de reacties van mensen waren al ontzettend leuk. Ik zag dat artikelen van mij gedeeld werden waardoor ik nog meer naamsbekendheid kreeg. Zonder te adverteren had ik in een maand meer dan 1000 bezoekers op een nieuwe website.

Het leek wel of ik vleugels kreeg. Jacko zegt dat je met 1-2 uur per dag je business op kan bouwen. Dat  kan misschien ook wel. Maar ik vind het geweldig om er mee bezig te zijn en dus ben ik wel iets meer ermee bezig.

Inmiddels ben ik ook lid van de 10K club bij de internet succes gids. Allemaal mensen in verschillende soorten business die allemaal net zo enthousiast zijn als dat ik ben. Je kan al je vragen rechtstreeks aan Jacko Meijer stellen. Maar ook de anderen die lid zijn van de 10K club kijken als je dat vraagt graag met je mee en leveren commentaar op je site waar jij dan weer je voordeel mee kan doen.

Hobby

Voor mij is het schrijven een echte hobby. Het inschrijven in de 10K club was duur maar inmiddels gaat het verdienen heel lekker. Stap voor stap bouw ik mijn website op. Bouw ik mijn bezoekers aantallen op en bouw ik mijn verkopen op.

Affiliate marketing is geen snel rijk methode

Het is hard werken. Maar ik vind het heerlijk om te doen. Het grote voordeel is dat iedere advertentie die start met geld op te leveren, dat die geld op blijft leveren. Je hoeft er niet meer naar om te kijken. En dus bouw je aan een nieuwe advertentie om geld te gaan genereren. Zo bouw je langzaam je inkomen op.

En het grote voordeel, Je inkomen wordt steeds groter. Je advertenties blijven tot in lengte van dagen voor je verdienen en als het goed is worden het er steeds meer.

Affiliate marketing is niet voor iedereen

Affiliate marketing is voor doorzetters. Mensen die het leuk vinden om te schrijven over een hobby en bereid zijn onderzoek te doen naar de dingen die ze nog niet weten.
Wil je snel rijk worden? Dan moet je niet kiezen voor affiliate marketing. Maar wil je over een aantal jaren een inkomen hebben wat alleen maar groter wordt en wil je over een paar jaar stoppen met voor een baas te werken en leven van het internet. Ben je bereid om daar nu veel tijd in te stoppen? Dan zou ik nu de video training van Jacko Meijaard bestellen en hem stap voor stap gaan volgen.

Ga genieten van het zien toenemen van je bezoekersaantallen. En je eerste geld wat binnenkomt via internet is een geweldig gevoel.

 

Geef jij € 47 uit voor een cursus die je tot in lengte van dagen geld gaat opleveren? Of geef jij die € 47 liever uit vanmiddag op het terras zodat het op is en je weer terug gaat naar je werk om er hard voor te werken?
Het is een keuze en beide opties zijn goed wat mij betreft.
Ik heb gekozen om de cursus aan te schaffen en ik ben er nog steeds superblij mee.