Home » Reviews » Zelfhulpboek om rijk te worden: Het miljonairsbrein ontrafeld

Zelfhulpboek om rijk te worden: Het miljonairsbrein ontrafeld

Zelfhulpboek. Het feit dat er veel op gezocht wordt betekend dat er veel mensen zijn die er interesse in hebben.
Dan heb ik nu een dikke tip: Koop het zelfhulpboek om rijk te worden: Het miljonairsbrein ontrafeld.

 

 

 

 

 

 

Alleen al door het boek te lezen en de adviezen op te volgen word je een leuker en gelukkiger mens

Zelfhulpboek om rijk te worden

Ik ga verderop het boek: Het miljonairsbrein ontrafeld reviewen. Maar allereerst wil ik in navolging op mijn artikelen van mindset aangeven waarom je een zelfhulpboek zou moeten lezen.
Veel mensen brengen enorm veel tijd door op Facebook of andere social media. Als er iets giftig is voor je geest dan is het wel social media.

Social media

Ik ben zeker geen tegenstander van social media. Ik scroll ook regelmatig door Facebook. Maar wat ik vooral op Facebook doe is dingen leren. Voor mij is Facebook (maar ook instagram en linkedin) geen platform waar ik ben om mee te “rellen” en me te laten vergiftigen door alle negatieve posts die erop te vinden zijn.

Ik werk met honden en in dat kader zijn er heel veel mensen die geweldige filmpjes posten over waar ze mee bezig zijn. Ik kan daar iets van leren. Maar er zijn ook mensen die er artikelen delen die waardevol zijn, of die me weer eens op andere gedachten brengen. Maar hersenloze en vooral nutteloze meningen lezen van zelfbenoemde deskundigen dat vind ik zonde van mijn tijd.

Vind je het wel leuk om regelmatig op Facebook te kijken volg mij dan voor inspirerende artikelen, teksten en om te kletsen met gelijkgestemden. Klik hier

Lees eens een goed boek

Als je echt iets van je leven wil maken (en ik denk dat je dat wil anders was je niet op deze pagina gekomen) dan is een zelfhulpboek een fantastische manier om je inderdaad een nieuwe weg in te laten slaan. En ik zou beginnen met het boek: Het miljonairsbrein ontrafeld

 

 

 

Door een goed boek te lezen voed je je brein

Zelfhulpboek het miljonairsbrein ontrafeld

Ik heb deze site over thuiswerk. Ik wilde een site in de wereld zetten die zich niet alleen richt op veel en snel geld verdienen. Maar ik wilde een site in de wereld zetten voor mensen die serieus aan thuiswerk denken. Mensen die serieus veel geld willen verdienen en de vrijheid willen hebben om te werken waar en wanneer ze willen.

Maar veel geld verdienen gaat niet alleen over werken. Het gaat met name ook over je mindset veranderen. Er vanuit gaan dat je ook veel geld gaat verdienen en dat dat geen weg is die altijd de makkelijkste is. Als dat zo zou zijn zou namelijk iedereen miljonair zijn.

Om die reden heb ik in mijn artikelen ook aangegeven dat het lezen van goede boeken hierover een enorme hulp is om je mindset te veranderen. En daarom wil ik ook een aantal van die boeken reviewen. Mijn grootste eye opener was het boek: het miljonairsbrein ontrafeld.

Review: Het miljonairsbrein ontrafeld

Ik heb dit boek ooit gekocht omdat ik geld wilde verdienen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om geld te verdienen, maar ik heb ook veel geïnvesteerd in manieren daarvoor. Let wel ik betaal nooit om te mogen werken zoals dat bij thuiswerk nog regelmatig gebeurt. Ik investeer mijn geld liever in een lidmaatschap of een community. Omdat ik daar dingen leer die ik nodig heb om inderdaad veel geld te verdienen.

Ik ben lid van de IMU. Ik heb daar een review van op de site staan en daar ben ik supertevreden over. Met name omdat er heel veel cursussen zijn die je kunt volgen (en die je veel verder brengen) en ook de webinars en de sitereviews zijn zeer waardevol. Maar ik besteed ook tijd aan lezen van goede boeken waar ik ook veel dingen van leer.

Één van die boeken is het miljonairsbrein ontrafeld van T. Harv Eker

 

 

 

maak je brein sterker

Zelfhulpboek geschreven door T. Harv Eker

Wie is T. Harv Eker? Laat ik eerst vertellen hoe ik hem zie nadat ik dit boek al een aantal keren heb gelezen.
Zoals hij zelf zegt is hij multimiljonair. Ik heb dat niet gecontroleerd en ik wil dat ook niet controleren. Als hij zegt dat dat zo is en als hij daar gelukkig mee is dan gun ik dat hem van harte. Ook zijn weg naar het rijkdom is niet over rozen gegaan.

Hij is begonnen in diverse bedrijven die in het begin stuk voor stuk een fiasco werden. Door een rijke succesvolle vriend van zijn vader draaide zijn leven om. Hij wilde ook succesvol en vooral rijk worden en hij ging miljonairs bestuderen en daarvan leren.  Door toe te passen wat zij toepasten is hij inmiddels een succesvol man met een succesvol bedrijf en verdient hij zijn geld door het geven van seminars om andere mensen succesvol te maken.

Hij windt geen doekjes om de dingen die hij duidelijk wil maken. Hij is soms zelfs hard in zijn uitlatingen en ik denk dat veel mensen dat ook nodig hebben. Iemand die niet zalvend tegen ze zegt dat ze op de goede weg zijn maar gewoon duidelijk zeggen waar het op staat.

Duidelijk waar het op staat

Tegelijkertijd kijkt hij niet neer op mensen die het minder hebben. Maar hij  is er net zoals ik van overtuigd dat niemand in armoede hoeft te leven. Hij gaat alleen nog een grote stap verder. Hij stelt dat iedereen die in armoede leeft dit aan zichzelf te danken heeft. Maar hij stelt ook dat het hebben van armoede al in je jeugd begonnen is.

Wie is T. Harv Eker volgens de internet kanalen

Harv Eker is de schrijver van het boek: the secrets of a millionairsmind wat in het Nederlands vertaald is naar: Het miljonairsbrein ontrafeld. Hij is geboren in Canada op 10 juni 1954. Verder is hij zakenman, en een motiverende spreker die vooral bekend staat om zijn theorieën over rijkdom en succes.
bron Wikipedia

Veel van de dingen die verder op internet staat over T. Harv Eker zijn de theorieën die hij predikt en de seminars die hij geeft om mensen succesvol en gelukkig te maken.

Zelfhulpboek het miljonairsbrein ontrafeld

Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt uitgelegd dat je financiële blauwdruk al in je jeugd is gelegd en dat je daar zonder er bewust mee om te gaan niet zo makkelijk vanaf komt. Het financiële blauwdruk ligt opgeslagen in je onderbewustzijn en omvat allerlei “documenten”. Om die reden doe je wat je doet.

Deze zijn allen gevormd in je jeugd door je ouders, vrienden, en familie. Als je niet serieus hierin gaat graven en er actief mee aan de slag gaat om deze financiële blauwdruk te “herschrijven” zul je niet verder komen als waar je nu bent. Dat is eigenlijk wat hij  in zijn boek aangeeft.

Deel2 van het boek het miljonairsbrein ontrafeld

In deel 2 van het boek krijg je 17 documenten voor rijkdom die je in je actieve brein maar ook in je onbewuste brein moet opslaan om succesvol en rijk te worden. Hij beschrijft het zo dat jij je openstelt voor het universum en dat het universum jou zal geven wat je verdient. Als jij je openstelt voor miljoenen zal het universum ervoor zorgen dat jij ook miljoenen krijgt.

Maar het stemmetje vanuit je jeugd moet je daarbij overwinnen. Het stemmetje waarbij je een haat-liefde verhouding hebt opgebouwd met rijkdom en geld.

 

 

 

Door je brein te resetten wordt je in ieder geval een beter mens

Waarom vind ik het boek zo interessant

Ik ben er zelf van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde.

Een klein voorbeeld, onlangs waren er vrienden van ons op bezoek. Zij doen ieder jaar mee aan de staatsloterij en zijn al jaren lid van de postcode loterij. De moeder van onze vriend hoopte enorm dat ze daar ooit een keer prijs in zouden hebben. Want dat gunde ze hem zo.

Vorige jaar is het vrouwtje overleden. Op 1 januari kregen ze bericht dat ze € 100.000 hadden gewonnen in de postcodeloterij. Dit soort verhalen bezorgt mij kippenvel. Maar ik ben er ook van overtuigd dat de moeder van mijn vriend hem heeft geholpen en invloed heeft gehad op het universum door hem een mooie prijs toe te spelen.

Het is misschien bijgeloof. Maar mijn vuistregel is sowieso altijd geweest: Heb uw naasten lief als uzelve. En door zo in het leven te staan heb ik voldoening en hoop ik ook dat ik het leven voor velen naast mij net zo goed heb kunnen maken als voor mijzelf.

Punt 2 waarom ik het een goed boek vindt

Er staan heel veel dingen in die geen geld kosten en die je sowieso een beter mens maken.

  • Stoppen met klagen
  • Stoppen met jezelf slachtoffer vinden van hetgeen je “overkomen” is
  • Negativiteit en vooral negatieve energie uit je leven bannen (en dat is pas echt moeilijk)
  • Leren ontvangen. Het is voor mensen niet leuk als ze je iets geven (al is het maar een compliment) en dat jij dat niet wil ontvangen of zegt dat het niet nodig was
  • Schoppen tegen mensen die rijk zijn en succesvol zijn omdat jij een bepaalde mening over ze hebt terwijl de meeste hen geld gewoon verdient hebben door hard te werken en veel risico’s te nemen

Door deze levenslessen al mee te nemen in jouw leven, neem je je leven in eigen hand. Door ervan overtuigd te zijn dat er nooit iemand zal komen die jou rijk zal gaan maken en dat jij degene bent die dat zelf moet doen, zul je ook inzien dat klagen geen enkele zin heeft.

Punt 3 waarom ik het een goed boek vindt

Het is eindelijk eens iemand die de waarheid zegt over rijk zijn. Heel veel mensen zijn van thuis uit geleerd om een baan te zoeken en financiële zekerheid te maken. Dat is prima. Maar veel mensen zijn van thuis uit ook geleerd om normaal te doen. Om niet met je rijkdom te koop te lopen. En vooral om niet te praten over je rijkdom want dat schep je op.

De visie die hij aanhangt is dat je moet zorgen dat je rijk bent om zelf een goed leven te leven. Maar als jij altijd klaar staat voor anderen dan kun je dat beter met een zeer goed gevulde portemonee doen. Dan kun je anderen nog veel beter helpen.

Zelfhulpboek waarom zou jij het moeten lezen?

Jij bent op deze website terecht gekomen, misschien omdat je geïnteresseerd was in het boek. Misschien omdat je op zoek was naar thuiswerk. In ieder geval ben je hier gekomen om meer geld te verdienen.

En ik denk dat meer geld verdienen begint met je mindset te veranderen. Ik denk dat dit boek een enorme hulp is bij het veranderen van je mindset. En ik ben er ook van overtuigd dat dat eigenlijk het begin moet zijn, voordat je start met nieuw werk.

De juiste intenties

Door met de juiste intenties te beginnen aan thuiswerk of aan investeren ben je veel gemotiveerder om hier ook mee te beginnen. Maar door dit boek heb je ook de motivatie om problemen die je tegenkomt in je werk het hoofd te bieden. (dat is ook een document om om te leren gaan met problemen die je tegenkomt)

Eigenwaarde

Het boek helpt je om je eigenwaarde te vergroten en jezelf te zien als iemand die het verdient om rijk te worden (ik denk dat iedereen dat verdient). En het boek helpt je om de mensen die dat niet willen en die in de slachtofferrol willen blijven zitten daar ook te laten.

Ook al is het niet je intentie om rijk te worden (en ik zie eigenlijk niet precies in waarom je dat niet zou willen) dan nog geeft het boek je enorm veel houvast om een beter mens te worden. Om positiever in het leven te staan.

Door dit boek ben ik er van overtuigd dat je in ieder geval een beter en leuker mens wordt die zonder klagen door het leven gaat. En positiviteit trekt positieve mensen en dingen aan.

Koop vandaag nog het miljonairsbrein ontrafeld